Γερμανού κατά Dj Pitsi - Κόντρα για τα ρατσιστικά σχόλια στο «Ευτυχείτε»!

«Να μη μιλάει για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο στο Time!»

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και του πάνελ της στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» την περασμένη Παρασκευή.

Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της αναφέρθηκαν με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στο κορεάτικο boyband BTS, που τα μέλη του ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για τα ρατσιστικά σχόλια που της χρεώνουν

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την κρητική τους ως ρατσιστική, ενώ με το συγκεκριμένο περιστατικό ασχολήθηκε και το «Καλύτερα Δε Γίνεται» του Alpha.

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της αναφέρθηκαν στο συμβάν με την παρουσιάστρια να ρίχνει τα βέλη της αρκετά εκνευρισμένη, στον Dj Pitsi.

«Αυτά δεν ήταν σχόλια μίας νεανικής εκπομπής, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο βυζάντιο. Ξαφνικά ο Dj Pitsi, που εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνάνε από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας. Ξαφνικά από πού και ως που θα μου πει ο Dj Pitsi τα σχόλια του για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο στο Time, τα παιδιά κάνουν πολύ αξιόλογη δουλεία δεν είναι απλά pop συγκρότημα», είπε η παρουσιάστρια.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top