Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για τα ρατσιστικά σχόλια που της χρεώνουν

Δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της

Δείτε το περιβόητο απόσπασμα με τα σχόλια της εκπομπής

Σάλο έχουν προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της στο «Ευτυχείτε» του Open TV.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ της αναφέρθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής στους Κορεάτες καλλιτέχνες BTS και πολλούς ακόμη, που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για ρατσιστικά σχόλια, ξεσπώντας εναντίον της εκπομπής με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Διακόπτει τις συναυλίες της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Η παρουσιάστρια απάντησε το πρωί του Σαββάτου με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, λέγοντας ταυτόχρονα ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της.

Όπως έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μια από τις αρχές μου. Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμία στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους....»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο σεβασμος της κουλτουρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβητητος και αποτελεί μια από τις αρχες μου. Οπως επισης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικοτητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινα για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραιους ανδρες στο πλαίσιο θεματος της εκπομπης που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρη κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμια στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους....🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top