Τα Όσκαρ αλλάζουν

Τέλος εποχής που ανατρέπει τις ισορροπίες

Βόμβα αστρόσκονης στο Χόλυγουντ. Τα Όσκαρ δεν είναι πια αυτά που ξέραμε. Στις 27 κατηγορίες των βραβείων έρχεται να προστεθεί μια καινούρια  «Η  δημοφιλέστερη ταινία».
 
Νέα εποχή που αλλάζει τους κανόνες ή τέλος εποχής που ανατρέπει τις ισορροπίες;
 
 H απόφαση πετάει έξω από το χρυσό αγαλματάκι Καλύτερου Έργου το σούπερ- επιτυχημένο Black Panther…

Η καινούρια όμως Οσκαρική κατηγορία ανοίγει τον δρόμο των  βραβείων σε φιλμ  που απολαμβάνουν μαζικά οι θεατές, χωρίς σκέψη αλλά με πολύ ποπ κορν, όπως είναι το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ.

Δύσκολοι καιροί για... τον θείο Όσκαρ

Στα 90 χρόνια της ζωής του ο θείος Όσκαρ διανύει τις δυσκολότερες εποχές με την τηλεθέαση σε ελεύθερη πτώση. Οι παρουσιαστές των βραβείων βάζουν τα δυνατά τους. Η Ντι Τζενερις  κερνάει τους σταρ… πίτσα με πεπερόνι και φλας.

Βγάζει selfie εκατομμυρίων δολαρίων με τα πιο δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ!

Όσο για τον  Τζιμι Κίμελ; προσφέρει.. εναέριες καραμέλες…

Ενώ τα αστεία του, «παγώνουν» από τους θεατές μέχρι  τον Σπίλμπεργκ ...

Όμως  δυο ακόμα αλλαγές έρχονται. Η διάρκεια των απονομών θα μειωθεί στις 3 ώρες και θα «εξαφανιστούν» από την τηλεοπτική μετάδοση κατηγορίες που θεωρείται ότι δεν αφορούν το κοινό όπως μοντάζ, μακιγιάζ, ήχου
 
Απόλυτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος των ισχυρών της κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των θεατών για τα Όσκαρ που μοιάζουν να ασχολούνται πια περισσότερο με το κόκκινο χαλί και όχι με τους κλαμένους από συγκίνηση σταρ…

Της Έλγκας Νταϊφά


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top