«Ο άνδρας των ονείρων μου»: Τι θα δούμε σήμερα;

Καθημερινά στις 17:30 στο Star

Ο άνδρας των ονείρων μου κάθε μέρα στο STAR

Ο Τζακ αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά τον κύριο Φίλιππο, επειδή πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να ανακαλύψει τους βιολογικούς του γονείς, παρόλο που ο φίλος του ο Γιώργος του λέει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Η απιστία του Σωτήρη απασχολεί και επηρεάζει όλα τα μέλη της οικογένειας Καρασαββίδη.

Όλοι προσπαθούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να βοηθήσουν ώστε το ζευγάρι να μη χωρίσει, αλλά ένα τελεσίγραφο από την Εύα αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Η σχέση του Μήτσου με τη Βίκυ φαίνεται να εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό, με την απροσδόκητη υποστήριξη της... Αθηνάς. Αντίθετα, ο έρωτας της Μίκας για τον Αλέξανδρο συναντάει πολλά εμπόδια.

Η Μπέλλα καταφέρνει να καλύψει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα τριαντάφυλλα, που της έστειλε ο Αλέξανδρος και σ’ αυτό την βοηθάει ο Μπάμπης.

Η Ιωάννα απειλεί τον Ντίνο ότι, αν παντρευτεί την Έλλη, θα πρέπει να ξεχάσει τη μητέρα του, διότι θα διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Ο Τρύφωνας, σε μια συζήτηση με τον Τζακ, τού αποκαλύπτει τυχαία ότι η Αθηνά διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον Αλέξανδρο…

 

Δείτε στο παρακάτω link το τρέιλερ της σειράς: 

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/Series.aspx?artId=264&artTitle=o_antras_ton_oneiron_mou

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top