Μπήλιου για Μενεγάκη: Νομίζω αυτή τη στιγμή ότι είμαστε μια χαρά όπως είμαστε

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη "Στη φωλιά των Κου Κου", αλλά και για το πώς βλέπει πλέον την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους μίλησε η Άση Μπήλιου στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ».

"Οι άνθρωποι πάντα σε πικραίνουν και πάντα σε κάνουν και χαρούμενο. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο για την εξέλιξη της καριέρας μου στην τηλεόραση. Εννοείται με συγκίνησε το μήνυμα της Ελένης, Με την Ελένη δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, τη νιώθω φίλη μου, άσχετα αν η συνεργασία μας διακόπηκε", είπε αρχικά η αγαπητή αστρολόγος.

Και συνέχισε: "Πιστεύω ότι κι εκείνη έχει μπει σε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή της, όπως και εγώ επαγγελματικά. Είναι μέσα στο πλαίσιο της αγάπης που έχω για το καινούργιο. Αν θα ήθελα να βρεθώ στο πλευρό της. Νομίζω αυτή τη στιγμή ότι είμαστε μια χαρά έτσι όπως είμαστε. Αν στο μέλλον αλλάξει κάτι και βρούμε ένα concept που θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, μετά χαράς!", προσθέτοντας: "Οι αλλαγές έχουν μέσα τους την έννοια του ρίσκου, το αν θα βγει δεν θα το δούμε τώρα, δεν έχει περάσει ούτε μήνας, θα το δούμε στο τέλος της σεζόν. Μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα, ούτε να κρίνουμε!".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top