«Ο άνδρας των ονείρων μου»: Τι θα δούμε σήμερα;

Καθημερινά στις 17:30 στο Star

Ο Πανίκος προτείνει στη Μπέλλα να μείνει ο Μπάμπης στο κλειστό διαμέρισμα του Θεμιστοκλή.

Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά και της προτείνει να πάνε μαζί ένα διήμερο στην Ύδρα με το σκάφος του. Η Αθηνά βρίσκει τον Ντίνο στο σπίτι της Έλλης και ο Άπο της εξηγεί πως υπάρχει αίσθημα ανάμεσα σε εκείνον και στη μητέρα τους. Η Μπέλλα ειδοποιεί τον Θεμιστοκλή πως εμφανίστηκε ο Γιαννάκης. Η Αθηνά απορεί με το ενδιαφέρον που δείχνει ο Τζακ για τους γείτονες.

Ο Μπάμπης απειλεί τον Σωτήρη πως αν δεν χωρίσει με την Σάρα, θα τα πει όλα στην οικογένεια και μετά θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η Μαρίνα παρακαλάει την Αθηνά να πάει βόλτα με το σκάφος του Αλέξανδρου, καθώς κάλεσε κι εκείνη κι έναν πλούσιο φίλο του, που τον προορίζει για να κάνει δεσμό μαζί της.

Η Μπέλλα ενημερώνει την Αγγελική πως ο Θεμιστοκλής θα έρθει στην Αθήνα για να διευθετήσουν το θέμα με το διαμέρισμα. Η Εύα, μιλώντας στον Ντίνο, δείχνει κάπως απογοητευμένη από τον γάμο της.

Ο Μπάμπης δεν πηγαίνει στο τραπέζι που τον κάλεσε η οικογένεια. Η Αγγελική δίνει στον Τζακ μερικά πιροσκί και εκείνος, έκπληκτος, συνειδητοποιεί πως είναι ίδια μ’ αυτά που έτρωγε μικρός…

 

Δείτε στο παρακάτω link τα προηγούμενα επεισόδια:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/Series.aspx?artId=264&artTitle=o_antras_ton_oneiron_mou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top