Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το NOMADS ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Έφυγε από τις Φιλιππίνες και επέστρεψε Ελλάδα. Έτσι δε θα μπορούσε να μην κάνει και μια στάση από την εκπομπή "Πρωινό", κάτι που έγινε το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και μίλησε για τους λόγους που παραχώρησε την θέση του στην Νατάσσα Καλογρίδη, με την οποία ήταν αντιμέτωπος στο αγώνισμα για την αποχώρηση.

«Ήτανε λάθος που μιλήσανε για εμένα, χωρίς να είμαι εκεί για να τους απαντήσω και δεν μου αρέσει που θα απαντήσω, ενώ δεν είναι τώρα εδώ να έχουμε έναν διάλογο. Δυστυχώς αφού το πήγανε εκεί, πρέπει να το πάω και εγώ κάπως. Δεν με πείραξε τόσο πολύ που τη δεύτερη φορά που τους ρώτησε ο Γρηγόρης, λίγο τα μαζέψανε, πιο πολύ με ενόχλησε ο Οροκλός που είχε πει ότι τα παρατάμε» είπε για τον πρώην συμπαίκτη του ο πρώην παίκτης της Ζούγκλας.

Και συνέχισε: «ήταν λάθος του γιατί τον Οροκλό τον θεωρούσα φίλο. Έχω να πω δυο – τρεις κουβέντες με αυτόν όταν βγούμε έξω. Ακόμα τον θεωρώ φίλο. Αλλά που ήταν το παράδειγμα όταν εγώ και η Νατάσα και ο Φώτης μέναμε μέσα και σκυλιάζαμε. Θεωρώ ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον Οροκλό αυτό που έκανα. Ήταν τεράστιο, δεν μπορούσε να το συλλάβει ότι έδωσα τη θέση μου σε έναν πιο αδύναμο παίκτη από εμένα να συνεχίσει».

Τέλος, ο Παναγιώτης, αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το Palawan: «Είχα μπει στο παιχνίδι πολύ παθιασμένος. Πίστευα πολύ στην έννοια της ομάδας. Ας έβγαινα το μαύρο πρόβατα της παραγωγής. Θα προστάτευα την ομάδα μου και τσακωνόμουν για τους κανονισμούς. Οι συμπαίκτες μου δεν ήθελαν γιατί φοβήθηκαν την ένωση, μήπως δεν τον θέλουν στην ομάδα τους. Εμένα δεν με ενδιέφερε. Εκεί το χάσαμε το κομμάτι. Ήταν ηττοπαθείς, δεν μπαίναμε με στρατηγική στα αγωνίσματα και επικεντρωθήκαμε στο πως θα φύγει ο Φώτης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top