Κατερίνα Ζαρίφη:Τι είπε για τέλος της συνεργασίας της με την Μενεγάκη - Θα συνεργαζόταν με την Σκορδά;

Η αναφορά στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη και απάντησε μεταξύ άλλων στις φήμες, που μιλούν για ένταξή της στην παρέα του Πρωινού.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες το φινάλε της συνεργασίας τους, λίγο μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Αρχικά, η Kατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Πέρασα πολύ ωραία στο Πρωινό με τη Φαίη. Πρόταση… Μου είπε τα Κιλκισιώτικα της Φαίης. Είναι φοβερή πυργοδέσποινα η Φαίη. Χαβαλεδιάσαμε κιόλας, πέρασα φανταστικά. Αν θα πήγαινα στο Πρωινό; Θα πήγαινα, γιατί να μην πάω καλέ;»

Σε ότι αφορά την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: «Καλή αρχή στο κορίτσι μου. Κι εγώ και ο Λιανός είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις από τον Alpha. Καλή αρχή στο κορίτσι μου, 12 χρόνια φαγούρα. Εγώ είπα στην Ελένη ότι αν πας να κάνεις ένα restart, δεν μπορείς να το κάνεις με τη φάτσα της Ζαρίφη, που δεν με συνέφερε καθόλου. Είναι το καλύτερο να φεύγεις στη μεγάλη καψούρα, να μη γίνεσαι βαρίδι. Κι εγώ έκανα restart σε όλα τα πράγματα. Δεν είναι κακό να ξεβολευόμαστε λιγάκι! Με τον Γρηγόρη είχαμε μιλήσει, το περίμενα,το ήξερα ότι θα γίνει κάποια αναδιάταξη. Σε ένα χωρισμό δεν φταίει ποτέ ένας,έτσι και στα επαγγελματικά. Πάντα πόνταρα στο ταλέντο της Ελένης στη συνέντευξη. Πάντα θα έχουμε μια αγαπησιάρικη σχέση με την Ελένη, θα την ευγνωμονούμε που μας έβγαλε στον αέρα και μας έδωσε την ευκαιρία!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top