Δημήτρης Λιακόπουλος: Τι είπε για την συμμετοχή του στο σήριαλ «Ο άντρας των ονείρων μου»

Πρωταγωνιστεί ως Τζακ

Ο ίδιος μιλά για πρώτη φορά στο «TiVi Σίριαλ»

Ο Δημήτρης Λιακόπουλος είναι από τους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς που ξεχωρίζει για το ήθος και το ταλέντο του ενώ δεν επαναπαύεται στην εκάστοτε επιτυχία.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της νέας καθημερινής σειράς του STAR «Ο άντρας των ονείρων μου» που πρωταγωνιστεί ως Τζακ. Ο ίδιος μιλά για πρώτη φορά στο «TiVi Σίριαλ» συστήνοντάς μας τον ήρωα και αποκαλύπτει τη δυσκολία που θα περάσει.

-Η Αθηνά είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Τζακ ή τον παντρεύτηκε μόνο επειδή δεν έχει γονείς;

«Θεωρώ ότι αυτό είναι μια επιρροή της μητέρας της και τον έχει παντρευτεί επειδή περνάει καλά μαζί του και τον αγαπά πραγματικά, τουλάχιστον μέχρι τα επεισόδια που έχουμε στα χέρια μας»

-Μετά το τέλος της καθημερινής σειράς Κλεμμένα όνειρα δεν σε είδαμε κάπου. Επρόκειτο για συνειδητή αποχή;

Ευτυχώς ή δυστυχώς προέκυψαν διάφορες προτάσεις και πέρσι και πρόπερσι. Αρχικά ήθελα να εστιάσω περισσότερο στο θέατρο και δεύτερον άργησαν να έρθουν οι προτάσεις με αποτέλεσμα να έχω κανονίσει ήδη το θέατρο. Επιπλέον πέρυσι φοβήθηκα λίγο με την αδειοδότηση των καναλιών και το απέφυγα.»

-Ωστόσο ήρθε στο δρόμο σου η νέα καθημερινή σειρά του STAR «Ο άντρας των ονείρων μου»

«Οι προτάσεις που είχα φέτος ήταν για καθημερινά σίριαλ αλλά προτίμησα την πρόταση του STAR για τους συντελεστές που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην παραγωγή. Με όλους εκτός από τη Νικολέτα Βλαβιανού και την Άννα Αδριανού, συνεργάζομαι για πρώτη φορά και έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα».

-Πες μας λίγα λόγια για τον Τζακ

«Ο Τζακ είναι αυτό που λέμε καλό παιδί και εργάζεται ως γιατρός. Είναι υιοθετημένος και γι’ αυτό έζησε για κάποια χρόνια στο Λονδίνο αλλά αισθάνεται Έλληνας. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά με την οποία και είναι ερωτευμένος»

-Ο Τζακ και η Αθηνά έχουν διαφορετική ματιά για τη ζωή και τους ανθρώπους. Είναι εύκολη αυτή η σχέση;

«Είναι εύκολη η σχέση τους γιατί ο Τζακ βλέπει θετικά και γοητευτικά όλα αυτά τα στοιχεία της γυναίκας του που οι γύρω του τα θεωρούν αρνητικά».

-Ο Τζακ πιστεύει ότι κάποιοι τον υιοθέτησαν από το ορφανοτροφείο αλλά η ιστορία δείχνει ότι κάποιοι σε έκλεψαν.

«Ο Τζακ νιώθει την ανάγκη να βρει τους βιολογικούς του γονείς εξαιτίας κάποιων γεγονότων που του ξυπνούν μνήμες. Θέλει να ανήκει σε μια οικογένεια και γι’ αυτό νιώθει οικεία με την οικογένεια Καρασαβίδη. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι τον έκλεψαν»

-Γιατί νιώθει τόσο οικεία με αυτή την οικογένεια;

«Βλέπει αυτή την αγάπη και τη ζεστασιά που υπάρχει ακόμη κι αν φωνάζουν ο ένας στον άλλον επειδή είναι όλοι τους έντονες προσωπικότητες. Όλο αυτό πηγάζει από αγάπη. Νομίζω αυτό του έχει λείψει από παιδί, μια μεγάλη δεμένη οικογένεια.

-Αυτή την αγάπη δεν τη πήρε από τους θετούς γονείς του;

«Οι θετοί γονείς είναι Ελληνοάγγλοι οπότε εάν θεωρήσουμε ότι έχουν επηρεαστεί από το αγγλικό και ψυχρό στυλ δεν την έχει πάρει».

-Σου είχαν αποκαλύψει οι γονείς σου κάποια στοιχεία για τους βιολογικούς σου γονείς;

Δεν μου είχαν δώσει τις απαντήσεις που χρειαζόμουν»

-Κάποια από τα μέλη της οικογένειας Καρασαβίδη υποψιάζονται ότι είσαι το χαμένο παιδί τους. Μαθαίνεις σύντομα γι’ αυτή την εξέλιξη;

«Κάποια από τα μέλη της οικογένειας υποψιάζονται διάφορα σενάρια αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποκαλύψω και πάρα πολλά».

-Η Αθηνά πως αντιδρά με όλη αυτή την οικειότητα Τζακ-Καρασαβίδη;

«Η Αθηνά είναι λίγο οξύθυμη και θέλει την ησυχία της αλλά δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ξαφνικά βρίσκεται όχι μόνο με έναν άντρα αλλά και γειτόνισσα με μια μεγάλη και έντονη οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι αφορμή για να δημιουργηθούν ρωγμές στη σχέση τους».

-Όταν αποκαλυφτούν όλα και η Αθηνά αντιδράσει, με ποια πλευρά θα πας; Της Αθηνάς ή της πραγματικής σου οικογένειας;  

«Πιστεύω ότι θα είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Τζακ και τι θα πρέπει να αποφασίσει. Ωστόσο δεν νομίζω ότι θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να επιλέξει αλλά θα προσπαθούσε να βρει τη χρυσή τομή»

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος ετοιμάζει μια παράσταση, η οποία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και θα παίζω σε αυτή. Επίσης, θα κάνω την ταινία μικρού μήκους «Ο συλλέκτης» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά και σενάριο Κατερίνας Βαϊμάκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top