Πρόκληση από τον Acun Ilicali! Στην κατεχόμενη Κύπρο ο τελικός του τουρκικού Survivor

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου

Σφοδρές  αντιδράσεις  έχει προκαλέσει η απόφαση του Acun Ilicali να διεξαχθεί ο τελικός του τουρκικού Survivor στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyprustimes.com, ο τελικός του τουρκικού παιχνιδιού επιβίωσης  θα διεξαχθεί στην κατεχόμενη Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Βοκολίδα της Αμμοχώστου.

Τα τελευταία χρόνια, με εντολή της παράνομης κυβέρνησης των Κατεχομένων, η Βοκολίδα έχει μετατραπεί, από δασική, σε ζώνη ειδικής τουριστικής ανάπτυξης, με ξενοδοχεία και καζίνο να έχουν «ξεφυτρώσει» ακόμα και στην θέση εκκλησιών που αποτελούσαν μνημεία.

Αν και στο ίδιο μέρος έγινε και ο τελικός του περσινού Survivor (συγκεκριμένα, στο Artemis Resort, το οποίο αρχιτεκτονικά θυμίζει… τον Παρθενώνα), φέτος υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις μετά και τις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις του reality στις οποίες ο παραγωγός έκανε λόγο για προώθηση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

 

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ του κυπριακού site, ο Τούρκος παραγωγός διάλεξε και φέτος ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Βοκολίδα, το «Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa’da» έκτασης 160.000 τετραγωνικών μέτρων και με ιδιωτική παραλία 1.300 μέτρων, στην οποία και θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top