ΤΡΕΞΤΕ να πάρετε «μια πίτα από τον Ντάνο» - Το star.gr ΤΡΥΠΩΣΕ στον φούρνο του και… ΤΑ ΕΙΔΕ όλα!

Τώρα και στην Σκιάθο! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

ΤΡΕΞΤΕ να πάρετε «μια πίτα από τον Ντάνο» - Το star.gr ΤΡΥΠΩΣΕ στον φούρνο του και… ΤΑ ΕΙΔΕ όλα!

Πλάθω… πιτάκια με τα δυο χεράκια!

Θα μπορούσε να είναι (η παραλλαγή και) το κομμάτι που τραγουδούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από πολύ μικρή ηλικία. Όπως μας αποκάλυψε ο θείος του, ο πρώτος «Ντάνος» της Σκιάθου, Γιάννης Σουλτάνης, στον ανιψιό του άρεσε από μικρή ηλικία να μπαίνει μέσα στο εργαστήριο του φούρνου και να παίζει με τη ζύμη.

Κάπως έτσι, από την ηλικία των μόλις 8 ετών, κατέληξε να κάνει μια – μικρή βέβαια – «παραγωγή» στον φούρνο (είναι γνωστό άλλωστε ότι αγαπάει την οικογένειά του όσο τίποτα και πάντα ήθελε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του μεταφορικά και κυριολεκτικά για να βοηθάει).

Μέχρι να «ξυπνήσει» μέσα του η αγάπη του για το υγρό στοιχείο και τα θαλάσσια σπορ, ο Ντάνος περνούσε πολλές ώρες στον φούρνο του θείου του.

Και ευτυχώς που το έκανε, γιατί αν δεν είχε αυτά τα ερεθίσματα δεν θα είχε γεμίσει το στομάχι των συμπαικτών του με τα περιβόητα… πιττάκια του!

«Ό,τι και να μου συμβεί πλέον, ξέρω ότι μπορώ να σβήσω τον πόνο μου στα πιττάκια του Ντάνου», είχε δηλώσει ο Γιώργος Χρανιώτης πριν από καιρό μιλώντας στην κάμερα του Survivor, χαρακτηρίζοντας την ιδέα που είχε ο παίκτης των «Διασήμων» «συγκλονιστική».

Και η συνταγή που «εμπνεύστηκε», έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι μείγμα από όσα είχε μάθει δίπλα στον θείο Γιάννη.

Φυσικά, με όλη αυτή την… «Ντανομανία» δεν είναι λίγοι και λίγες εκείνες που πηγαίνουν στον φούρνο στην Σκιάθο και ζητάνε να γευτούν το δημιούργημα του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Μιας, όμως, και αυτό ήταν ιδέα του Γιώργου και μέχρι να βγει κανείς δεν ξέρει τη συνταγή, ο θείος «Ντάνος» ξεκίνησε να κάνει τα δικά του που έχουν γεύση Survivor.

Και το star.gr τρύπωσε στο εργαστήριο και είδε από κοντά την παραγωγή του νέου προϊόντος του καταστήματος που αναμένεται να… ξεπουλήσει!

Λίγο ζυμάρι, λίγη τριμμένη καρύδα, λίγο ζουμί από το εξωτικό φρούτο, λίγο λάδι και μετά… στο τηγάνι!  

Και μιας και τα δοκιμάσαμε σας λέμε ότι σαν πρώτη γεύση ο «Γιώργος Αγγελόπουλος» (σε πιττάκι) είναι… ΜΟΥΡΛΙΑ!

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του star.gr

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top