Survivor: Στο πάρτι της ένωσης ο Σάκης Ρουβάς; Όλη η αλήθεια στο star.gr

Έτοιμος να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ

Survivor: Στο πάρτι της ένωσης ο Σάκης Ρουβάς; Όλη η αλήθεια στο star.gr

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σάκη Ρουβά να ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor.

Εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει πρόταση στον κορυφαίο Έλληνα σταρ να βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και οι σχέσεις του τόσο με τον ΣΚΑΙ όσο και με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, είναι πολύ καλές.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα που είναι και το πάρτι της ένωσης.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι μια συναυλία του Σάκη Ρουβά δεν ήταν εφικτό να στηριχθεί τεχνικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (βλέπετε μας έχει συνηθίσει σε υπερπαραγωγές) και ο δεύτερος λόγος είναι ότι στις 21 Απριλίου ο μικρός γιος του τραγουδιστή έχει γενέθλια και ο Έλληνας σταρ δεν ήθελε να είναι μακριά από την οικογένειά του.

Ωστόσο, η ιδέα να βρεθεί στο Survivor δεν έχει απομακρυνθεί, μιας και υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και τόσο η παραγωγή όσο και ο Σάκης, ο οποίος παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης και στηρίζει το κανάλι, ψάχνουν να βρουν μια άλλη φόρμουλα που «θα έχει νόημα» για να βρεθεί ο Έλληνας σταρ στο παιχνίδι, να ενισχύσει το ηθικό των παικτών και να ιντριγκάρει τους τηλεθεατές. 

Πάντως, όπως και να ‘χει, ο τραγουδιστής δεν θα ταξιδέψει μόνος του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, μαζί με εκείνον θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και η Κάτια Ζυγούλη. 

Οι δυο τους θέλουν να περάσουν λίγο προσωπικό χρόνο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να κάνουν ένα κοινό  και ... διαφορετικό “bachelor”, μόνο για δύο, αφού σε λίγο καιρό θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη
e-mail: sathanasaki@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top