Κρατούσε το καλύτερο για… τον ΤΕΛΙΚΟ: Ο Καπουτζίδης ΤΡΟΛΑΡΕ τους coaches – ΛΥΘΗΚΑΝ στο γέλιο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τελικός σήμερα στο Voice! Το μουσικό talent show του ΣΚΑΙ ρίχνει αυλαία, ανακηρύσσοντας παράλληλα τον μεγάλο του νικητή. Οκτώ διαγωνιζόμενοι διεκδικούν με τις φωνές και την παρουσία τους τον τίτλο της «Φωνής» της Ελλάδας!

Αφού υποδέχτηκε τους άνδρες κριτές μαζί με τους φιναλίστ τους ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε πλάκα ότι η Έλενα Παπαρίζου δεν θα καθίσει στην καρέκλα της, όπως πάντα, μιας και έμεινε χωρίς παίκτες στον τελικό.

«Είναι λίγο στενάχωρο. Είναι αλήθεια ότι έχω απέναντι μου μια άδεια καρέκλα. Όπως ξέρετε, όπως είδατε στον ημιτελικό και αν δεν είδατε σίγουρα πληροφορηθήκατε, δυστυχώς η Έλενα Παπαρίζου δεν μπόρεσε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Ήταν μια εξαιρετική coach και…» έλεγε ο παρουσιαστής του σόου. Αλλά η τραγουδίστρια «πετάχτηκε» και έληξε ο «συναγερμός». «Θα είμαι μαζί σας, θα είμαι σαν coach, γιατί αυτή ήταν η θέση μου, να πω την άποψη μου και τη γνώμη για τα παιδιά, κι επίσης έχω πάρει μαζί μου το κινητό για πρώτη φορά να ψηφίσω κι εγώ» είπε η Έλενα Παπαρίζου, κι έλαβε θέση κρατώντας το κινητό της ανά χείρας.

Αλλά η διάθεση για πείραγμα δεν έληξε εκεί, μιας και ακολούθησε ακόμα μια – μεγαλύτερη αυτή τη φορά – έκπληξη για τους τέσσερις coaches. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε εισαγωγή για τον τελικό – γιορτή του Voice με έναν… επικό τρόπο: παραφράζοντας επιτυχίες τους!

Αποτέλεσμα; Όλοι έκλαψαν από τα γέλια!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top