Το STAR έκοψε την βασιλόπιτα του! ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπήρχε πλούσιος μπουφές, μοιράστηκαν δώρα και όλοι αντάλλαξαν θερμές ευχές!

Βασιλόπιτα Star Channel

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου η οικογένεια του Star Channel έκανε ένα μικρό διάλλειμα από το «κυνήγι» της είδησης και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, γιατί εδώ στο Star τηρούμε τις παραδόσεις!

Στελέχη, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, γραμματείς, και άλλοι εργαζόμενοι του καναλιού έγιναν μια αγκαλιά και ευχήθηκαν η τηλεοπτική χρονιά να είναι γεμάτη από καλές ειδήσεις.

Το ραντεβού για το γιορτινό αντάμωμα είχε δοθεί στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του Star στην Κάτω Κηφισιά!

Σε μια τεράστια αίθουσα γεμάτη μπαλόνια στα... χρώματα του Star, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Star Investments, κύριος Πάνος Κυριακόπουλος και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου STAR, κυρία Λόλα Νταϊφά έκοψαν την βασιλόπιτα, έδωσαν τις ευχές τους στο εργατικό δυναμικό του σταθμού και μοίρασαν απλόχερα ωραία δώρα!

Την παράσταση έκλεψαν οι κυρίες της ενημέρωσης! Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κυρία Μάρα Ζαχαρέα, και η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, φανερά ευδιάθετες, ξεχώρισαν με το στυλ τους, ενώ η πάντα κομψή κυρία Λόλα Νταϊφά απέδειξε για ακόμη μια φορά το ταλέντο της, στην επικοινωνία, καθώς οι ατάκες της χάρισαν γέλιο στους παρευρισκόμενους!

Μπορεί να μην κέρδισαν όλοι το φλουρί, ωστόσο υπήρχε για όλους πλούσιος μπουφές,γεμάτος εκλεκτά εδέσματα και υπέροχα γλυκά, που έβαλαν σε πειρασμό ακόμη και όσους κάνουν δίαιτα!

Από όλους εμάς στο Star και στο star.gr ευχές για ένα υπέροχο 2017 γεμάτο υγεία !

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top