«9 μήνες»: Ο Αντρέας ακούει τον γιατρό που λέει στον Πέτρο πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη

Καθημερινά στις 17:45 στο STAR

«9 μήνες»: Ο Αντρέας ακούει τον γιατρό που λέει στον Πέτρ

Η Έλσα και ο Στέφανος ζουμάρουν τη φωτογραφία με το αυτοκίνητο του άντρα που τραβολογούσε την κοπέλα και βλέπουν την πινακίδα του. Οι αναμνήσεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, το πάθος για εκδίκηση και τέλος την εξομολόγηση του Μάνου, κάνουν τη Σοφία να βλέπει πια τον Μάνο με άλλη ματιά.

Ο Χρήστος μαθαίνει πως η Σοφία είναι φίλη με τον Πρόεδρο του νοσοκομείου στην Αθήνα και υποπτεύεται πως εκείνη κρύβεται πίσω από την ανάκληση της μετάθεσής του.

Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη πως σκέφτηκε την πρότασή της να επιστρέψει στην Αθήνα. Εκείνη, που μέσα της ταλαντεύεται, του ζητάει τελικά να μείνει και να την βοηθήσει στην υπόθεση Δημητρίου. Ο Πέτρος συνοδεύει τον Αντρέα σε μια ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική. Η Κρίστη θέλει να γνωρίσει τον Κίμωνα στη Σύλβια, αλλά εκείνη προφασίζεται ασθένεια για να αποφύγει τη μοιραία συνάντηση. Ο Άλκης, θέλοντας να βάλει τάξη στη ζωή του, επιστρέφει στο γραφείο του.

Ο γιατρός λέει στη Θάλεια πως η Μαρίνα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η Έλσα επικοινωνεί με τη μητέρα της και της ανακοινώνει την απόφασή της να νοικιάσει το σπίτι του Κυριάκου. Ο Αντρέας ακούει τον γιατρό που λέει στον Πέτρο πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και του ζητάει να το κρατήσουν κρυφό από τη Δάφνη.

Ο Μάνος νιώθει και πάλι αισιόδοξα, αλλά ο Χρήστος είναι επιφυλακτικός με το ρόλο της Σοφίας. Η Θεανώ οργίζεται με τη Σοφία, καθώς καταλαβαίνει πως είναι ερωτευμένη με τον Μάνο.

Η Κρίστη βλέπει τις φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών που τράβηξε η Έλσα και ο Στέφανος και ενθουσιάζεται. Η Σύλβια εκφράζει αντιρρήσεις και οργίζεται όταν βλέπει πως η Κρίστη εμπιστεύεται περισσότερο την Έλσα. Ο Σερέτης ενημερώνεται πως έχει φτάσει στην Κύπρο κρυφά άνθρωπος των Εσωτερικών Υποθέσεων από το τμήμα της Αθήνας και διατάζει να βρεθούν πληροφορίες για τον Δημήτρη Αλεξίου.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Δημήτρης εργάζονται πάνω στο θέμα Δημητρίου και η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει το αστυνομικό δαιμόνιο που τον διακατέχει. Ο Πέτρος συμβουλεύει τον Αντρέα να μην το βάλει κάτω, αλλά και να δεχτεί τη βοήθεια της Δάφνης που τον αγαπάει. Ο Μάνος ξεκινάει τη μέρα του αισιόδοξα μετά από καιρό. Η Σοφία, που βρίσκεται στην ίδια διάθεση, υπόσχεται πως τώρα ξεκινάει μια νέα ζωή και για τους δύο.

Η Έλενα και η Εύα βρίσκονται σε εγρήγορση, όταν ένα ταξί φτάνει στο σπίτι της Μάρθας, αλλά ξαφνιάζονται όταν βλέπουν την Άννα. Η Μάρθα συμβουλεύει την Άννα να μην παντρευτεί τον Δήμο κι εκείνη αντιδράει άσχημα. Ο Άλκης ζητάει από τον συνάδερφό του από τη Νεολαία του Κόμματος να τον στηρίξει κι εκείνος δέχεται.

Η Κρίστη ενθουσιάζεται με τους στίχους του Κίμωνα για το τραγούδι για τα ορφανά. Η Σύλβια μιλάει στον Φαίδωνα με σκληρά λόγια για όσους πλαισιώνουν τη ζωή της Κρίστης. Η Έλσα ζητάει τη βοήθεια της Δάφνης για να βρουν σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο του άντρα που επιτέθηκε στον Στέφανο. Μια αδέξια κίνηση του Αντρέα αποκαλύπτει το στικάκι που ήταν κρυμμένο μέσα στον Iron Man του Οδυσσέα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top