Η στιγμή που η Στεφανίδου λυγίζει on air για την κτηνώδη κακοποίηση του μικρού παιδιού από τον πατέρα του

«Αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο εξοργιστικό έχω δει το τελευταίο χρονικό διάστημα» είπε η παρουσιάστρια

Πολλές φορές η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της έχει συγκινηθεί  όταν αναφέρεται σε κάποιο θέμα.

Αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Τετάρτης. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια προλόγιζε τα θέματα της σημερινής εκπομπής και όταν έφτασε σε αυτό που ένας πατέρας σε hot spot στη Σούδα της Χίου  χτυπάει το αγοράκι του, δεν άντεξε και «λύγισε».

 «Αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο εξοργιστικό έχω δει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Ακούν πολλά τα αυτιά μου κάθε μέρα, για εγκλήματα, για φονικά… η εικόνα είναι όμως καταλυτική. Είναι ένα βίντεο με ένα μωρό παιδί 3 ετών μέσα σε ένα hot spot, εδώ στην Ελλάδα. Το 3χρονο αγοράκι, το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα, είναι ένας άντρας που υποτίθεται είναι ο πατέρας του, ο οποίος το χτυπάει στο μπάνιο με το χειρότερο τρόπο. το δέρνει πάρα πολύ άσχημα κι έχει ανεβάσει αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο. Ακούγεται το παιδί να φωνάζει. Είναι σοκαριστικό.

Και το φοβερό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ανεβάσει και το βίντεο στο διαδίκτυο να του δουν κι άλλοι. Βεβαίως έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις από την ελληνική αστυνομία. Δεν ξέω πως είχε μάθει και τι είχε συνηθίσει κι αν θεωρούσε ότι από όπου κι αν προέρχεται ο άνθρωπος να ανεβάζει αυτές τις εικόνες στο διαδίκτυο, αλλά σε λίγο θα πούμε περισσότερα.»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top