Καθηλωτικό θρίλερ απόψε στο Star: «Frozen», στις 22:10!

Πρωταγωνιστούν Έμα Μπελ, Σον Άσμορ, Κέβιν Ζέγκερς, Εντ Άκερμαν και Κέιν Χόντερ

Καθηλωτικό θρίλερ απόψε στο Star: «Frozen», στις 22:10!

​Ένα από τα πιο συνταρακτικά θρίλερ των τελευταίων ετών προβάλλει απόψε, στις 22:10, το Star: ο λόγος για το «Frozen», με τους Έμα Μπελ, Σον Άσμορ, Κέβιν Ζέγκερς, Εντ Άκερμαν και Κέιν Χόντερ!

Τρεις φίλοι αποφασίζουν να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Λίγο πριν νυχτώσει, αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στη νυχτερινή πίστα. Στη μέση, όμως, της διαδρομής, το τελεφερίκ σταματά απότομα, τα φώτα σβήνουν και το χιονοδρομικό κλείνει για μια εβδομάδα! Είναι αποκλεισμένοι!

Σύντομα, αποδεικνύεται ότι αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί: μια τρομερή χιονοθύελλα τους χτυπάει, το υπερβολικό ψύχος τους διαπερνά και ενώ οι χειρότεροι εφιάλτες τους ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους, οι τρεις φίλοι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν το ένστικτό τους είναι αρκετά δυνατό για να τους κρατήσει ζωντανούς

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ Γκριν, ο οποίος έδωσε στους χαρακτήρες της ταινίας τα ονόματα φίλων του, οι πρωταγωνιστές πραγματικά κρεμόντουσαν στο κενό σε ένα βουνό της Γιούτα!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top