Ήρθε σε... οργασμό σε τηλεοπτική εκπομπή η Σολωμού!

Μένει ή όχι μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη;

Ήρθε σε... οργασμό σε τηλεοπτική εκπομπή η Σολωμού!

πρώτη ανάρτηση: 21-02-2013, 03:50

Μέχρι και σε... οργασμό ήρθε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στην οποία αποκάλυψε ​δεν συγκατοικεί με τον Πάνο Μουζουράκη παρά το ότι είναι εδώ και τρία χρόνια!

«Ο άντρας στο σπίτι είναι τόσος», είπε η ηθοποιός, δείχνοντας χαμηλά με τα χέρια, υπονοώντας τον 7,5 ετών γιο της. «Κάνει κουμάντο γενικώς», πρό��θεσε για τον μικρό.

Η Σολωμού είπε ότι ο Μουζουράκης είναι εξαιρετικός απέναντι στον γιο της, και όταν τον βλέπει, το σπίτι μετατρέπεται σε «παιδικό σταθμό». «Είναι ίδια ηλικία περίπου» είπε χαριτολογώντας η μελαχρινή ηθοποιός.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το εάν θέλει να συγκατοικήσει, η Μαρία ήταν κατηγορηματική: «Όχι, όχι δεν είναι το καλύτερό μου. Θέλω να έχω τον χώρο μου. Θέλω να είμαι μόνη μου», τόνισε η ηθοποιός.

Ο Κωστόπουλος ρώτησε την ηθοποιό σχετικά με τον πατέρα του παιδιού και πρώην σύζυγό της, Μάριο Αθανασίου, και τις φήμες ότι μένει στο ίδιο κτήριο με εκείνη. «Μένει στο ίδιο κτήριο. Το χρωστάμε μαζί το σπίτι αλλά είναι χωρισμένο τελείως. Άλλες πόρτες. Δεν βρισκόμαστε εύκολα. Πρέπει να δώσουμε ραντεβού», απάντησε η Σολωμού, προσθέτοντας ότι και η οικονομική κρίση έχει άμεση σχέση με το σπίτι.

Ο παρουσιαστής μίλησε μαζί της και για τις ερωτικές σκηνές που είχε στην ταινία «Αν» ενώ της ζήτησε να... προσποιηθεί έναν οργασμό! Η Μαρία δέχτηκε την πρόκληση και απέδειξε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι μια γυναίκα μπορεί αν θέλει να προσποιηθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top