Αυτές είναι οι σαπουνόπερες που άφησαν εποχή στην tv

Τα μεξικάνικα μεγάλωσαν γενιές και γενιές…

Αυτές είναι οι σαπουνόπερες που άφησαν εποχή στην tv

Οι μεξικάνικες σαπουνόπερες (και όχι ευτυχώς οι τούρκικες όπως τώρα) μεγάλωσαν γενιές και γενιές… Ας θυμηθούμε αυτές που χτύπησαν κόκκινο στα μηχανάκια της AGB!!

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

«L’usurpadora»: Παολίνα και Πάολα. Δυο γυναίκες ολόιδιες που αλλάζουν ζωές. Η Πάολα δεν αντέχει άλλο τον πλούτο και τον άντρα της και θέλει να ξεφύγει από όλους και από όλα! Στέλνει στο σπίτι της και στη θέση της την Παολίνα και ανατρέπεται ολόκληρος ο κόσμος της.

usurpadora.jpg
«Maria la del Barrio»: Η Μαρία είναι ένα 15άχρονο κορίτσι το οποίο ζει με τη νονά της, Κασίλντα σε μια φτωχογειτονιά στην Πόλη του Μεξικού. Λίγο πριν πεθάνει η Κασίλντα ικετεύει τον ιερέα της περιοχής, Πάτερ Ονόριο, να μην αφήσει τη Μαρία απροστάτευτη και μόνη. Ο ιερέας ρωτάει έναν από τους ευεργέτες της εκκλησίας, τον Φερνάντο Ντε Λα Βέγκα αν μπορεί να προσλάβει τη Μαρία στο σπίτι του για να εργάζεται ως υπηρέτρια. Ο γιος του ιδιοκτήτη την ερωτεύεται και τα αισθήματα είναι αμοιβαία..Μια σειρά που «χτύπησε» κόκκινο στα μηχανάκια της AGB!!

maria-la-del-barrio.jpg
«Marimar»: Ένα φτωχό κορίτσι που μεγαλώνει με τους παππούδες του δεινοπαθεί και περνάει από χίλια κύματα…

Καταφέρνει να γίνει πλούσια και να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα, ενώ αποκτά οικογένεια! Η μοίρα όμως της παίζει άσχημο παιχνίδι..

marimar.jpg
Rosalinda: Όλα τα μεξικάνικα σίριαλ μας δείχνουν τη φτώχεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι.. Με προσπάθεια κι επιμονή θα παντρευτεί τον άντρα των ονείρων της και θα γίνει μια πετυχημένη τραγουδίστρια και χορεύτρια!
rosalinda.jpg
Αυτές δεν είναι οι μόνες μεξικάνικες σειρές που άφησαν εποχή στην tv και μεγαλώσαμε με αυτές. Και «οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν», η «Μιλάγκρος η ατίθαση» και πολλές ακόμα αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top