Άστεγος συγκλονίζει τους κριτές στο βρετανικό X – Factor!

Τον αποθέωσαν κατά τη διάρκεια της οντισιόν του

Άστεγος συγκλονίζει τους κριτές στο βρετανικό X – Factor!

Συγκλόνισε η προσωπική ιστορία ενός διαγωνιζόμενου στο βρετανικό X – Factor που χθες στη σκηνή των οντισιόν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη φωνή του.

Μόλις ο 26χρονος Robbie Hance αποκάλυψε στους κριτές και σε εκατομμύρια τηλεθεατές ότι είναι άστεγος, κριτές και κοινό πάγωσαν προς στιγμήν, μέχρι που εκείνος άρχισε να τραγουδά.

«Αυτή τη στιγμή είμαι άστεγος. Είμαι άστεγος εδώ και έξι χρόνια. Κάθε δύο βράδια θα μείνω στο σπίτι κάποιου φίλου, όμως τον περισσότερο καιρό μένω σε πλατύσκαλα σπιτιών, σε δρομάκια και κάνω ότι μπορώ για να μην με πιάνει η βροχή», είπε.

homeless1.jpg

Όπως εξήγησε και ο ίδιος στο video που προηγήθηκε της εμφάνισής του, ο Robbie από την ηλικία των 13 ετών έμενε σε ιδρύματα, αφού η μητέρα του δεν μπορούσε να τον μεγαλώσει. Όπως παραδέχθηκε αισθανόταν ότι είναι βάρος σε κάθε ανάδοχη οικογένεια που πήγαινε και πως ποτέ δεν μπόρεσε να νιώσει την οικογενειακή θαλπωρή.

Το τραγούδι ήταν η μοναδική του παρηγοριά.

«Πάντα τραγουδούσα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου που να το κάνω με τόσο πάθος. Αυτός ο διαγωνισμός είναι πολύ σημαντικός και θα μπορούσε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου και να μου φέρει την ασφάλεια που χρειάζομαι», είπε.

homeless2.jpg

Ανέβηκε λοιπόν στη σκηνή και τραγούδησε μια ακουστική εκδοχή του «Coconut Skins» που τραγουδά ο Damien Rice, και μάγεψε τους κριτές και το κοινό που δε σταμάτησε να τον χειροκρ��τεί.

«Δείχνεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει χάσει το δρόμο του και την αυτοπεποίθησή του σ’ αυτό που κάνει. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι μπορείς να κάνεις και πόσο καλός είσαι σ’ αυτό», του είπε η Tulisa Contostavlos, ενώ και ο Gary Barlow συμφώνησε ότι έχει πολύ ταλέντο, αλλά καθόλου αυτοπεποίθηση.

homeless3.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά και οι τέσσερις κριτές, ομόφωνα τον πέρασαν στην επόμενη φάση, κάνοντας το Robbie να χαμογελάσει με ανακούφιση για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει πια στη ζωή του.

homeless4.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top