Ο κόσμος το’ χει τούμπανο, κι η Τσιμτσιλή κάνει την… πάπια

Όλοι το λένε ότι θα αναλάβει το «Πρωινό ΑΝΤ1» εκτός από εκείνη

Μπορεί όλοι να το γν��ρίζουν ότι τελικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι εκείνη που θα πάρει τη σκυτάλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο για το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1», εκείνη όμως δεν λέει κουβέντα.

«Είμαστε σε μια επικοινωνία με τον ΑΝΤ1, δεν το’ κρυψα ποτέ, για μένα αν αυτό συμβεί είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια πολύ καλή προοπτική για το επόμενο βήμα στην πορεία μου, μακάρι σύντομα να έχουμε καλά νέα. Προς το παρόν όμως δεν έχω υπογράψει κάτι. Είμαστε σε μια πολύ καλή επικοινωνία και θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα. Φαντάζομαι ότι όταν έχουμε νέα θα τα ανακοινώσει ο σταθμός, δε θα αφήσουν εμένα να το κάνω», είπε.

Πάντως μέχρι και η Ράνια Θρασκιά το ήξερε ότι η Σταματίνα θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1. Μάλιστα η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι η ίδια, τουλάχιστον φέτος δε θα αναλάμβανε το συγκεκριμένο project.

«Είχα πει ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δουλέψω φέτος το καλοκαίρι γιατί πολύ απλά δεν μπορώ ακόμα να λείψω από το σπίτι. Ήταν μόνο σενάριο αυτό που είχε ακουστεί για το όνομά μου. Με τιμάει κάθε φορά που ακούγεται κάτι και οι συνάδελφοι εικάζουν ότι εγώ μπορεί να είμαι υποψήφια για κάτι τέτοιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο ζήτημα. Κι εγώ έχω ακούσει ότι η Σταματίνα θα αναλάβει και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε.

Το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου από τις 07:00 – 11:00. Το πρώτο δίωρο θα αναλάβουν η Ντόρα Κουτροκόη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Χριστίνα Τσιόκρη που θα παρουσιάζουν όλε�� τις ειδήσεις της επικαιρότητας, ενώ από τις 09:00 έως τις 11:00 θα αναλάβει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πάνελ της.

Τώρα αν θα είναι ο Σπύρος Σούλης στο πλευρό της, η Σταματίνα και πάλι δε λέει τίποτα.

«Έχω της αίσθηση ότι όταν ο σταθμός είναι έτοιμος να κάνει ανακοινώσεις θα το μάθουμε όλοι. Δεν ξέρω πώς σκέφτονται να στήσουν την ομάδα. Τους έχω εμπιστοσύνη, είτε είμαι σ’ αυτή την ομάδα, είτε όχι», είπε.

Όσον αφορά τέλος στο τι θα γίνει του χρόνου στο πρωινό του MEGA, οι πληροφορίες θέλουν τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα να υπογράφουν μονοετές συμβόλαιο με λιγότερες αποδοχές.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top