Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι εθισμένη στο θηλασμό»-«Θέλουμε και δεύτερο παιδί»

Επιστρέφει τελικά ή όχι στα τηλεοπτικά;

Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι εθισμένη στο θηλασμό»-«Θέλουμε και δεύτερο παιδί»

Για τον σύζυγο της Κρατερό Κατσούλη, την εννέα μηνών κορούλα τους, αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Είμαι εθισμένη στο θηλασμό»

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως θηλάζει ακόμα την εννέα μηνώ κορούλα της, και πως όσο περνάει ο καιρός εθίζεται κι εκείνη σ΄αυτό:

«Είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις! Είναι πολύ ευεργετικό και για εκείνη, αλλά και για εμένα. Το δέσιμο με το μωρό μου είναι πέρα από κάθε φαντασία!»

«Ο Κρατερός είναι χαζομπαμπαμπάς»

«Είναι χαζομπαμπάς ο Κρατερός. Είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς! Της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Αλλά γιατί όχι; είναι υπέροχη!»

Μάλιστα όπως λέει η Καραβάτου, ο σύζυγος της είναι εκείνος που ανησυχεί περισσότερο για τοπαιδί: «ανησυχεί πιο πολύ όταν για παράδειγμα κλαίει το μωρό!»

Και αστειεύται λέγοντας πως «ο Κρατερός το μόνο που δεν κάνει είναι να θηλάζει! Αν μπορούσε… θα το έκανε! Όταν θηλάζω, με κοιτάει με ζήλια».

«Θέλουμε και δεύτερο παιδί»

«Ο Κρατερός έχει ήδη κάνει το δεύτερο παιδί στο μυαλό του. Εγώ ακόμα δεν δύναμαι! Πρέπει να περάσει και το 10μηνο, γιατί έκανα καισαρική. Θα το θέλαμε ένα δεύτερο παιδί».

Πώς είναι η σχέση τους όμως μετά τη γέννησης της κόρης τους;

«Μετά το παιδί δεν υπάρχει τίποτα ίδιο στη ζωή μας. Το βάρος μου έχει πέσει στο παιδί, αλλά δεν έχω ξεχάσει τον Κρατερό. Ούτε ο Κρατερός εμένα. Σιγά σιγά, έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τις ισορροπίες μας!»

Πώς γνωρίστηκαν πρώτη φορά οι δυο τους;

«Αυτό που έγινε με τον Κρατερό ήταν μαγικό, γιατί συνέβη χωρίς να μπορέσουμε να το εξηγήσουμε. Συνέβη ταυτόχρονα, και είναι πολύ σημαντικό. Πρώτη φορά γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια σε ένα σουαρέ του Alpha. Μου τον σύστησε ο Νίκος Μουτσινάς. Όλ΄αυτά τα χρόνια, βρισκόμασταν σε διάφορα τηλεοπτικά πλατό. Ήμουν άλλού, κι εκείνος ήταν αλλού. Ξαφνικά, μια μέρα μου έστειλε ένα μήνυμα σχολιάζοντας ένα θέμα της εκπομπής και ήταν πάρα πολύ αστείο, του απάντησα, μου ξαναέστειλε και κάπως έτσι έγινε! Θα μπορούσαμε με τον Κρατερό να είμαστε παντρεμένοι από το πρώτο τρίμηνο. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο συζήσαμε. Καταλάβαμε εξαρχής ότι ήταν πολύ σοβαρό!»

Για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά:

«Του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω. Έχω κάνει επαφές και συζητήσεις. Αλλά όλα είναι πολύ στον αέρα!»

Όσο για τις προτάσεις που έχει κατά καιρούς δεχτεί να κάνει εκπομπή με τον σύζυγο της;

«Με τον Κρατερό είμαστε ομάδα σε όλα. Και στο σπίτι μας, αλλά και στα επαγγελματικά θα μπορούσαμε να είμαστε! Μας έχουν κάνει προτάσεις όμως να είμαστε μαζί τηλεοπτικά».

Μέχρι στιγμής πάντως όλα είναι υπό συζήτηση. Βέβαια στο μέλλον μην εκπλαγείτε αν δείτε το ζεύγος ν΄ανεβαίνει μαζί στο θεατρικό σανίδι, μιας και όπως αποκάλυψε η Καραβάτου, λίγο πριν μείνει έγκυος του είχε προτείνει να συμπρωταγωνιστήσουν σε θεατρικό έργο και τα είχε οργανώσει… όλα!

Κάντε κλικ και δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top