18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης

Στο μοναδικό τοπίο του Όρμου της Βουλιαγμένης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, ο "Ο Όμιλος των Πρωταθλητών," συνεχίζει την παράδοσή του στον αθλητισμό του υγρού στίβου με ποιότητα και επιτυχία.

Για 18η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε τον Χειμερινό Διάπλου της Βουλιαγμένης, ένα γεγονός που έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση και πάντα εμπνέει την ομάδα μας να διοργανώνει ένα ακόμα μεγαλύτερο, σύγχρονο και διασκεδαστικό event για όλους.

Αυτή η γιορτή, που ενώνει τους ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του υγρού στοιχείου με τους αθλητές της κολύμβησης θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Στο μοναδικό τοπίο του Όρμου της Βουλιαγμένης, θα υπάρχουν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων για όσους έχουν κλείσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, είτε θέλουν να αγωνιστούν με wetsuit είτε χωρίς. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα διασφαλίζεται από την έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas, και η εκκίνηση θα γίνει εντός νερού.

Επίσης, για πρώτη φορά στον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου, παρέχουμε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες γονείς να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους ηλικίας 8-13, για να συμμετάσχουν σε κολυμβητικές διαδρομές (50 & 100μ.) στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του Ν.Ο.Β., υπό την επίβλεψη καταρτισμένων προπονητών.

Ο Ν.Ο.Β. δεν αποτελεί μόνο ένα ιστορικό σωματείο, αλλά και το σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και πέραν αυτής. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε τη στήριξη φίλων και υποστηρικτών που καθιστούν αυτό το αθλητικό event ακόμα πιο ξεχωριστό.


Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στην μεγάλη ομάδα μας, κάνοντας εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.reventy.com/sports/event/653bda5cb15be/details
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top