Φωτογράφηση της Madonna με… κότες!!!

Λέτε να πλασάρει νέο προφίλ;

Φωτογράφηση της Madonna με… κότες!!!

Μια εικόνα διαφορετική για τη Madonna έχουμε στη νέα φωτογράφηση που έκανε η βασίλισσα της ποπ για την καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana.

H Madonna στη φωτογράφηση αυτή λανσάρει την εικόνα της καλής νοικοκυράς που είναι δούλα και κυρά, αλλά πάνω από όλα σικ και σέξι!!!!

Έτσι λοιπόν παίρνει αγκαλιά ένα μάτσο… κότες, ναι, καλά διαβάσατε και έχοντας στο πλευρό της έναν νεαρό και κούκλο παρτενέρ, προσ��αθεί να μας πείσει ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια αγρότισσα. Άλλωστε όλες οι αγρότισσες είναι ντυμένες στην πένα και στο πλευρό τους έχουν… πιπίνια!!!!

Anyway… Η Madonna προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι μια απλή, καθημερινή γυναίκα. Φωτογραφίζεται στο κρεβάτι με το Dolce της, αγκαλιά με το μωρό της, ποζάρει δίπλα στη… στριμμένη πεθερά και πάει για ψώνια με τον… σύζυγο.

Βέβαια τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει στην πραγματική ζωή της Madonna. Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν χωρισμένη από τον Jesus, όμως οι δυο τους φρόντισαν να τις διαψεύσουν, δίνοντας καυτά φιλιά ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια συναυλίας του Jay Z.

Βλέπετε ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται!!!

Δείτε το βίντεο με τη φωτογράφηση της Madonna.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top