Ιωάννα Τούνη: «Έβγαλα όλο το βράδυ στο νοσοκομείο» - Τι συνέβη;

Λίγο πριν από το ταξίδι των γενεθλίων της

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στο insta story της

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο λόγω τροφικής δηλητηρίασης.
  • Πέρασε όλο το βράδυ με ορούς και αντιβίωση, λίγες ώρες πριν από προγραμματισμένο ταξίδι.
  • Ανέφερε ότι αν δεν πήγαινε στο νοσοκομείο, δεν θα μπορούσε να πετάξει.
  • Το περιστατικό συνέβη πριν από τα 33α γενέθλιά της, που γιορτάζει στις 10 Αυγούστου.
  • Μοιράστηκε την εμπειρία της μέσω Instagram, ζητώντας θετική ενέργεια από τους followers.

Μια περιπέτεια με την υγεία της μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το προφίλ της στο Instagram, γνωστοποιώντας ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τροφική δηλητηρίαση. Η influencer κι επιχειρηματίας ανέφερε ότι πέρασε ολόκληρο το προηγούμενο βράδυ εκεί, όπου της χορηγήθηκαν οροί κι αντιβίωση, ενώ λίγες ώρες αργότερα επρόκειτο να ταξιδέψει. 

Η Ιωάννα Τούνη είχε ατύχημα: «Παραλίγο να χάσω το μάτι μου στη Μύκονο!»

Η ίδια ενημέρωσε τους followers με story που δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου, εξηγώντας τι συνέβη και περιγράφοντας την κατάστασή της μετά την ταλαιπωρία. Το πρόβλημα υγείας εμφανίστηκε ενώ ετοιμαζόταν για νέο μακρινό ταξίδι με αφορμή τα γενέθλιά της στις 10 Αυγούστου.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση λίγο πριν ταξιδέψει

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση λίγο πριν ταξιδέψει /Φωτογραφία Instagram

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Και που λες δεν έχω ανεβάσει τίποτα από χθες, γιατί χθες ήμουν όλο το βράδυ με ορό στο νοσοκομείο, καθώς έπαθα τροφική δηλητηρίαση… Θέλω ένα καλό ξεμάτιασμα μας και συνέλθω λίγο συμπεθέρα».

Ιωάννα Τούνη: Ευδιάθετη στα σοκάκια της Μυκόνου

Τι είπε για την τροφική δηλητηρίαση

Στο βίντεο που ανέβασε, η JTouni περιέγραψε πιο αναλυτικά την κατάσταση της υγείας της και την επιβάρυνση που της προκάλεσε η νοσηλεία λίγες ώρες πριν από την πτήση της.

Όπως είπε: «Τι μάτι πρέπει να έχω φάει… χθες έβγαλα όλο το βράδυ στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση. Χάλια, χάλια… ακόμα συνέρχομαι να ξέρεις, αν δεν είχα πάει χθες στο νοσοκομείο να βάλω δύο λίτρα ορούς και αντιβιώσεις, σίγουρα δε θα πετούσα σήμερα. Τώρα σέρνομαι, ελπίζω να συνέλθω γιατί και μόνο που σκέφτομαι τις… 100 ώρες πτήσης κουράζομαι. Αχ Θεέ μου…».

Η Ιωάννα Τούνη χρειάζεται ένα πολύ καλό ξεμάτιασμα!

Η Ιωάννα Τούνη χρειάζεται ένα πολύ καλό ξεμάτιασμα! /Φωτογραφία Instagram

Τι είπε για το ταξίδι και τα γενέθλιά της

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από το νέο της ταξίδι, που όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η ίδια, σχετίζεται με τον εορτασμό των 33ων γενεθλίων της.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Η throwback φωτογραφία από την Ίμπιζα

Λίγες ώρες πριν αποκαλύψει ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο, η Ιωάννα Τούνη είχε μοιραστεί αδημοσίευτη φωτογραφία από τα περσινά γενέθλιά της, όταν βρισκόταν στην Ίμπιζα μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη.

Στην ανάρτησή της είχε γράψει: «Αδημοσίευτο υλικό από Ίμπιζα που ήμασταν πέρυσι, τέτοιο καιρό, για τα γενέθλια μου. Πού λες ότι θα πάμε φέτος για τα 33 μου;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top