Ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Big Brother, στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουλίου 2025. Μετά από 3 μήνες παραμονής στο σπίτι του ριάλιτι, και με μεγάλη υποστήριξη από το κοινό, ο 40χρνος Χρήστος κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Eίναι αγρότης και ιδιωτικός υπάλληλος από τη Λακκόπετρα Αχαΐας, που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ επαρχίας και Αθήνας. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τα βίντεό του στο TikTok. Εκεί τον γνώρισαν χιλιάδες χρήστες μέσα από την χαρακτηριστική του ατάκα «Άκουσέ με», με την οποία κατάφερε να συνδυάσει χιούμορ και κοινωνικό σχόλιο, κερδίζοντας πάνω από 150.000 followers. Στο TikTok, ο Χρήστος μάς έχει δώσει τις καλύτερες συμβουλές για τα καρπούζια. Πώς θα ξέρεις αν είναι φρέσκο το καρπούζι που διάλεξες; Ο Χρήστος σού μαθαίνει τα μυστικά!
@ntentopoulosxristos Ακουσε με,Κριμα το μποϊ σου φιλε!!!#akouseme #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - ntentopoulosxristos
@ntentopoulosxristos #akouseme #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - ntentopoulosxristos
Συγκινητική ήταν η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, με τον Χρήστο να αγκαλιάζει την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία και τα παιδιά τους.
«Είμαι παντρεμένος από το 2009, έχω μία υπέροχη γυναίκα και δύο παιδιά. Θέλω να ξέρετε κάτι σημαντικό. Μία φορά ερωτεύτηκα στη ζωή μου και τη γυναίκα αυτή την παντρεύτηκα. Η γυναίκα μου, μου κάνει συνέχεια παράπονα ότι δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Μου είπε “πήγαινε στο Big Brother και θα σε στρώσουν εκεί μέσα”», είχε πει ο ίδιος στην έναρξη του Big Brother.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.