Η Μαρία Αντωνά σε μία από τις σπάνιες φορές που μίλησε για τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε πού έγιναν τα πρώτα τους ραντεβού!
«Ένα από τα πρώτα μας ραντεβού με τον Γιώργο ήταν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά. Στον Γιώργο θαυμάζω την καλή ψυχή του, ως άνθρωπος είναι κόντρα με την τηλεοπτική του εικόνα. Ο Γιώργος είναι ήπιων τόνων άνθρωπος, συναισθηματικός, ντροπαλός… Είναι καλός άνθρωπος! Παρακολουθώντας την εκπομπή, δεν βλέπω κάτι επιθετικό. Ο Γιώργος είναι αληθινός, αυτό που θα πει στην παρέα του και στο σπίτι του, θα το εκφράσει και στην τηλεόραση.
Δεν θα πει κάτι για να είναι αρεστός ή θα το στρογγυλέψει γιατί θα φοβηθεί να εκφράσει ότι σκέφτεται. Είναι αυθόρμητος, δεν επηρεάζεται από την κριτική που του κάνουν. Δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή, δεν είναι ωραίο να μπλέκεται η προσωπική ζωή με τα επαγγελματικά», είπε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Ό,τι θέλει ο θεός. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και πιστή στους ανθρώπους που αγαπώ».
Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή και στα vidcast καιστον θάνατο της μητέρας της που της κόστισε:
«Η περσινή ήταν μία χρονιά που ο Θεός αποφάσισε και να μου δώσει και να μου πάρει πράγματα. ήταν δύσκολο αλλά από μικρή έχω μάθει να είμαι δυνατή και η δουλειά μου λειτουργεί ως φάρμακο. Με βοήθησε να σκεφτώ τα επόμενα βήματά μου. Η απώλεια της μαμάς μου ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω βιώσει μέχρι στιγμής. Συνέβη απρόοπτα, δεν ήξερα ότι είναι άρρωστη. Ο χρόνος μου κάνει πιο αισθητή την απουσία της».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.