Χάρις Αλεξίου: Συγκινεί το μήνυμα της για τον θάνατο του πρώην συζύγου της

«Α, ρε, λατρεμένε νάρκισσε πώς στηνόσουνα στον φακό μου»

Παλαιότερη συνέντευξη της Χ. Αλεξίου

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Χαρούλα Αλεξίου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, του σπουδαίου μουσικού παραγωγού Αχιλλέα Θεοφίλου.

Ο θάνατος του Αχιλλέα Θεοφίλου έγινε γνωστός το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου 2025, μετά την ανάρτηση του συναδέλφου του, Ηλία Μπενέτου.

«Α, ρε, λατρεμένε νάρκισσε πώς στηνόσουνα στον φακό μου. Για εσάς» γράφει η Χαρούλα Αλεξίου στο μήνυμά της.

Δες την ανάρτηση της Χαρούλας Αλεξίου:

Το τελευταίο «αντίο» στον Αχιλλέα Θεοφίλου, θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης, αύριο Παρασκευή 23 Μαΐου στις 12.00. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά στη μνήμη του, για τους σκοπούς των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα».

Ο Αχιλλέας Θεοφίλου είχε υιοθετήσει με τη Χαρούλα Αλεξίου έναν γιο, τον Μάνο Θεοφίλου, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον στενό φίλο του ζευγαριού, Μάνο Λοΐζο. Οι δυο τους μετά τον χωρισμό είχαν άριστες σχέσεις.

χαρις αλεξιου

Ο Μάνος Θεοφίλου σήμερα είναι 40 ετών και είχε γίνει γνωστό πως επιμελείται τη δημόσια εικόνα πασίγνωστων συγκροτημάτων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top