Πέτρος Κωστόπουλος - Η αποκάλυψη για την απιστία: «Την κεράτωσα 17 φορές»

Όσα είπε ο γνωστός εκδότης στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Podcast της Μαρίας Σολωμού, μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, και για την προσωπική του ζωή. 

Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία στο σκάφος με τον μέλλοντα γαμπρό του

«Μπορεί να φλερτάρω την ίδια γυναίκα αν μου ρίξει "Χ" αν δεν είναι απαξιωτική. Έχω ερωτευτεί πολλές φορές, αλλά όχι κάθε φορά (…) Μου έκαναν κάτι οι Ιταλίδες, με συγκινούσε η φινέτσα τους», είπε αρχικά.

Πέτρος Κωστόπουλος - Η αποκάλυψη για την απιστία: «Την κεράτωσα 17 φορές»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε ότι δεν μπορεί να αφήσει μια σχέση, γιατί πιστεύει ότι οι γυναίκες θα πληγωθούν περισσότερο αν τις αφήσει, οπότε φερόταν άσχημα προκειμένου να τον αφήσουν εκείνες.

«Κέρατο έχουν φάει όλοι. Εγώ δεν αντέχω το κέρατο! Εγώ προσέχω τις γυναίκες, δε θέλω να τις βλέπω στο σπίτι, θέλω να βοηθώ όσο μπορώ, μου άρεσαν τα χολιγουντιανά πρότυπα. Προσπάθησα να το "φάω" το κέρατο, πήγε έναν μήνα, πήγε δύο μήνες και την κεράτωσα 17 φορές. Ίσως είχα τον εαυτό μου ψηλά

Πέτρος Κωστόπουλος: Η Ζαμπέτογλου κι οι φωτογραφίες Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Πιστεύω ότι το κέρατο δεν ξεχνιέται (…) Νομίζω ότι πάντα πειράζει, θα αισθανόμουν και σήμερα να χτυπάω την πόρτα όσο περνάω από κάτω με το κεφάλι», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μαρία Σολωμού
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top