Στο δεύτερο σπίτι του στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά το τέλος της τρίτης σεζόν του Maestro.
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πρωινό τρεξιμο στους δρόμους του Hollywood
Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός ταξίδεψε στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, ενώ φαίνεται πως θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές τα Χριστούγεννα μαζί με τον CEO του Netflix, Ted Sarandos, ο οποίος είναι Ελληνοαμερικανός.
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Ντέμι Μουρ: Συνάντηση κορυφής στους Παξούς!
Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, ο Χριστόφορος συνάντησε ξανά τη διάσημη ηθοποιό, Ντέμι Μουρ. Η πρώτη συνάντηση με την χολιγουντιανή σταρ ήταν το περασμένο καλοκαίρι στους Παξούς.
«Και ναι λοιπόν συναντηθήκαμε ξανά. Την είδα σε μια πραγματικά μοναδική ερμηνεία, όπου πρωταγωνιστεί σε μια φανταστική ταινία. Η Ντέμι Μουρ είναι απλά υπέροχη. Αξίζει τα καλύτερα» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος παρακολούθησε τη νέα, πολυσυζητημένη ταινία της ηθοποιού με τίτλο The Substance.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.