Ταξίδι στην Κένυα για Σαμαρά, Μουτσινά, Μακρυπούλια, Κωνσταντινίδου

Η παρέα των πέντε απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αφρική

Δείτε τα instastories της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της παρέας στην Κένυα

Mετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Σασμού, η Ευγενία Σαμαρά ξεκίνησε τις διακοπές της. Δεν επέλεξε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά ταξίδεψε με καλή παρέα... για την Αφρική. 

Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ευγενία Σαμαρά και Κωνσταντίνος Δέδες είναι το παρέακι που απολαμβάνει το ταξίδι του στην Κένυα.

Ταξίδι στην Κένυα για Σαμαρά, Μουτσινά, Μακρυπούλια, Κωνσταντινίδου

Ταξίδι στην Κένυα για Σαμαρά, Μουτσινά, Μακρυπούλια, Κωνσταντινίδου

H ηθοποιός έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στην ανατολική Αφρική. «Η 1η του Ιούλη αλλά και ακριβώς η μέση τούτης της χρονιάς μας βρίσκει στην Κένυα. First stop Nairobi», έγραψε στη λεζάντα.

Χθες, η Ευγενία Σαμαρά ανήρτησε ένα δεύτερο βίντεο από επίσκεψή της παρέας σε πάρκο με ζώα της άγριας φύσης κι έγραψε στη λεζάντα: «Μετράω ζώα που έχω δει από πάρα πολύ κοντά. 🐘 Second stop ABERDARE NATIONAL PARK»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top