Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Καίτης Γαρμπή με τους Γιώργο Λιβάνη, Ματίνα Ζάρα και Δημήτρη Σχοινά και η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την πρεμιέρα της, τον άντρα της ζωής της, Διονύση Σχοινά, αλλά και τη σχέση της με τον γιο της στο σπίτι και τη δουλειά.
Καίτη Γαρμπή: Το επικό σχόλιο σε φωτογραφία με τον γιο της, Δημήτρη
«Οι πρεμιέρες είναι πάντα αμήχανες. Χαίρομαι που ξεκινάω το καλοκαίρι και τραγουδάω στην Αθήνα. Στο σπίτι με τον γιο μου είμαστε “μαμά και παιδί”… με τις αγάπες μας, τις γλύκες μας και τους τσακωμούς μας. Στη δουλειά είναι διαφορετικά. Νιώθω υπερηφάνεια που τον έχω δίπλα μου, τον πιστεύω πολύ. Εγώ θέλω να μείνει, αλλά εκείνος θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να είναι μόνος του. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή στο Happy Day.
Αναφορικά με τον σύζυγό της, είπε: «Κοιτάζω τον Διονύση με το βλέμμα της αγάπης, είναι ο άντρας μου. Tον θαυμάζω και τον εκτιμώ πολύ! Ξέρω πόσο αρέσει ο Διονύσης στο γυναικείο φύλο και πιστεύω ότι κι εκείνος ξέρει ότι αρέσω κι εγώ αντίστοιχα στο αντρικό φύλο. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια σε αυτή τη σχέση. Ακόμη και κάτι να υποπέσει στην αντίληψή μας, κάνουμε πως δεν υπάρχει».
Το ζευγάρι μετρά 27 χρόνια έγγαμου βίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.