Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας Μαρίνα Καραγάτση

Ήταν κόρη του Μ. Καραγάτση και μαμά του ηθοποιού/σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου.

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Μαρίνας Καραγάτση

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η Μαρίνα Καραγάτση, συγγραφέας και κόρη του συγγραφέα Μ. Καραγάτση και της ζωγράφου Νίκης Καραγάτση. Ήταν μητέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου.

Η Μαρίνα Καραγάτση με τον γιο της, Δημήτρη Τάρλοου

Η Μαρίνα Καραγάτση με τον γιο της, Δημήτρη Τάρλοου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το θέατρο Πορεία την αποχαιρέτησε με εξόχως συγκινητικό τρόπο, γράφοντας: «Τώρα που τελείωσα το γράψιμο θα πάω μια στιγμή να πλύνω τα χέρια μου κι έπειτα έρχομαι αμέσως. Να με περιμένετε. Δε θα αργήσω”»
Μαρίνα.

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, φίλη, συνεργάτιδα, Μαρίνα Καραγάτση. Η Μαρίνα των στίχων του Οδυσσέα Ελύτη, το ανέμελο κορίτσι με τα μελαγχολικά μάτια στις φωτογραφίες του Ανδρέα Εμπειρίκου, το "Ευχαριστημένο" της Άνδρου, που μεγάλωσε στη σκιά του Μ. Καραγάτση, η γυναίκα που έζησε ελεύθερα τη ζωή της, έφυγε σήμερα το πρωί έχοντας στο πλάι της τις τελευταίες ημέρες της όλη την οικογένειά της. Η Μαρίνα άφηνε ανεξίτηλη την παρουσία της σε κάθε ομήγυρη με τις πολύτιμες γνώσεις της, τις γλαφυρές διηγήσεις της, το διαπεραστικό βλέμμα της, τον απερίφραστο σχολιασμό της, την αδιαπραγμάτευτη στάση της. 

Η Μαρίνα Καραγάτση σε παλιότερη παρουσίαση βιβλίου

Η Μαρίνα Καραγάτση σε παλιότερη παρουσίαση βιβλίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από σήμερα η Μαρίνα θα αναπαύεται στο "αυλιδάκι" του ουρανού, εκεί που την περιμένουν οι γονείς, η γιαγιά της κι η λατρεμένη της Λασκαρώ. Αντίο Μαρίνα».

Η ανάρτηση του θεάτρου Πορεία
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top