Παπασπηλιόπουλος: «Τον ρόλο του πατέρα ακόμη τον διερευνώ»

Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο Πάμε Δανάη

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη δυσκολία του με την… οικειότητα αλλά και την πατρότητα.

«Στις δουλειές μου είμαι δραματικός, υστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την “καταστροφή” που επέρχεται. Έχω μια πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μια άλλη πλευρά ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει 1 – 2 μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα» αναφέρει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!». 

«Οι σκέψεις και οι διαδρομές μου είναι αποτέλεσμα και της ψυχοθεραπείας, η οποία όμως δεν είναι πανάκεια, το σημαντικό είναι να μην κρύβεσαι από τον εαυτό σου. Το coming out που συνδέεται με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και την ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό, αυτό το “πνίγομαι”, έτσι είμαι στη ζωή μου. Με συγκινεί η απόφαση κάποιου να σταματήσει να ψεύδεται στον εαυτό του αλλά και στους άλλους», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Για την προσωπική του ζωή σημειώνει: «Ως άνθρωπος δεν είμαι οικείος, έχω μια δυσκολία συσχέτισης με τους άλλους, η έννοια της οικειότητας είναι προς εξερεύνηση, δε μου είναι δοσμένη συνθήκη. Τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν γρήγορα και γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζονται φροντίδα και δουλειά, δεν είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι καλοί γονείς».

Για τον ρόλο του πατέρα: «Τον ρόλο του πατέρα ακόμη τον διερευνώ στον απόλυτο βαθμό, δεν έχω σταθερές στη ζωή μου, προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πώς γίνονται οι σχέσεις των ανθρώπων. Το αυτονόητο κομμάτι των σχέσεων δε με ενδιαφέρει, πρέπει να ανακαλύψω ένα καινούργιο και είμαι σε αυτήν τη διαδικασία. Τα περισσότερα πράγματα που με αναστατώνουν και με αγχώνουν σχετίζονται με εμένα και όχι με τα παιδιά, με το πώς εγώ διαχειρίζομαι τα πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top