Ευγενία Σαμαρά: Ντύθηκε νύφη και μέτα πήγε στους Coldplay!

Δείτε την αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός για τον Σασμό

Η Ευγενία Σαμαρά ντύθηκε νύφη αλλά για τις ανάγκες του γυρίσματος της σειράς που πρωταγωνιστεί!

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε κάποια βίντεο από τις σκηνές που γύρισε για το Σασμό. Η ίδια ως Στέλλα παντρεύτηκε τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, δηλαδή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Παρά τον μικρό χωρισμό τους στα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τελικά να παντρευτούν. 

Το νυφικό που φόρεσε ήταν ιδιαίτερα κομψό με λεπτομέρειες από δαντέλα και τούλι. 

Ευγενία Σαμαρά

Η νύφη ωστόσο μετά το γύρισμα του γάμου της και το τηλεοπτικό κρητικό γλέντι που ακολούθησε και θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, βρέθηκε μαζί με τους κολλητούς της φίλους, τη Σάντυ Χατζηιωάννου και τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Μιχαήλ Ταμπακάκη, στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Ίσως κούρασε η φάση ΑΛΛΑ εδώ σε τούτο το timeline θέλω να υπάρχει: υλικό από την ωραιότερη συναυλία που πήγα εδώ και χρόνια το συναίσθημα της αναδρομής σε μια εφηβεία και μια νιότη γεμάτη από χαρές, λύπες, ταξίδια, χωρισμούς. Και η ενέργεια μιας μπάντας που ενώνει 120.000 ανθρώπους και τους κάνει ξαφνικά για δυο ώρες να γνωρίζονται και να αγαπιούνται ενώ δεν γνωρίζονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top