Μεταξόπουλος για Φοντάνα: «Είναι σε άθλια κατάσταση. Χρωστάει χρήματα»

Συγκλονίζει ο σπουδαίος χορευτής για την πρώην σύζυγό του

«Η γυμναστική μού δίνει ερωτική επιθυμία στα 88 μου» /Βίντεο Happy Day

Σε μια σπάνια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, ο Φώτης Μεταξόπουλος συγκλόνισε μιλώντας για το πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Νάντια Φοντάνα.

«Η Βουγιουκλάκη έκανε ενέσεις στο εξωτερικό, για αυτό έπαθε ζημιά κι έφυγε»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος με την πρώην σύζυγό του, Νάντια Φοντάνα, στην παρουσίαση βιβλίου του /NDP

Ο Φώτης Μεταξόπουλος με την πρώην σύζυγό του, Νάντια Φοντάνα, στην παρουσίαση βιβλίου του /NDP

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος χορευτής αποκάλυψε για την πρώην σύζυγο του και άλλοτε παρτενέρ του ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, καθώς χρωστάει χρήματα κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. 

«Με τη Νάντια παντρευτήκαμε και ήμασταν 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμα η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα. Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει. Χρωστάει λεφτά και είναι σε άθλια κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

«Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να “φεύγει” όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top