«Η Βουγιουκλάκη έκανε ενέσεις στο εξωτερικό, για αυτό έπαθε ζημιά κι έφυγε»

Όσα αποκάλυψε στενός συνεργάτης της εθνικής μας σταρ

Δείτε βίντεο με διάφορες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο θρυλικός χορευτής και χορογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία υπήρξαν στενοί συνεργάτες

«Η Βουγιουκλάκη με άφηνε να κρυφακούω τα προσωπικά της»

Τι θυμάται από την εθνική μας σταρ; «Αγαπούσε τον εαυτό και τα νιάτα της. Ήθελε να είναι πάντα νέα και δεν μπορούσε να δει τον εαυτό της γριά. Θα σας πω ένα περιστατικό, εγώ ξεκίνησα το 1954 στον Εθνικό Κήπο με την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Όταν η Συνοδινού που έκανε την Ιουλιέτα έφυγε, ήρθε η Αλίκη κι αυτή ήταν η πρώτη της θεατρική εμφάνιση, όπως κι η δική μου. Μετά από 30 χρόνια λοιπόν με κάλεσαν σε ένα πρωινό να μιλήσω για την πορεία μου. Όταν κάθισα, μου είπαν μισό λεπτό να μιλήσει η Αλίκη. Εκείνη έλεγε τότε πως γιορτάζει τα 25 χρόνια στο θέατρο κι εγώ λέω: "Αφού μαζί ξεκινήσαμε το ‘54 πως γιορτάζει εκείνη τα 25 κι εγώ τα 30;". Έκρυβε πέντε χρόνια. Και όταν αυθόρμητα το είπα, θύμωσε κι έκανε να μου μιλήσει δύο χρόνια. Κανείς πάντως δεν ξέρει την ηλικία της μικρόφερνε κιόλας, έκανε και τη μπεμπέκα συνέχεια. Νομίζω όμως πρέπει να ήταν κοντά στα δικά μου χρόνια».

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει χορογραφήσει το μισό ελληνικό θέατρο

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει χορογραφήσει το μισό ελληνικό θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε και στον μύθο που την ήθελε να κάνει ενέσεις με κύτταρα ταύρου για να διατηρείται νέα κι αυτό της προκάλεσε καρκίνο. «Πήγαινε στο εξωτερικό κι έκανε κάτι ενέσεις, για αυτό έπαθε αυτή τη ζημιά κι έφυγε», δήλωσε. 

Γνωστός καλλιτέχνης αποκαλύπτει ποια ηθοποιό ζήλευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν όλο ελπίδα ότι θα σηκωθεί και θα συνεχίσουμε να χορεύουμε. Δυστυχώς δεν έγινε», είπε για την τελευταία φορά που την είδε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top