Ελληνίδα ηθοποιός: «Παντρεύτηκα μόνο και μόνο γα να υιοθετήσω την κόρη μου»

Όσα είπε για την κορούλα της με καταγωγή από την Αιθιοπία

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha

Εκτός απο πολύ ταλαντούχα με σημαντική θεατρική και τηλεοπτική παρουσία, είναι μια από τις πρώτες ηθοποιούς που μίλησε ανοιχτά για την υιοθεσία της κορούλας της

Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό με τον σύζυγό μου»

O λόγος για τη Βίκυ Βολιώτη που μίλησε στο Happy Day για την απώλεια του πατέρα της όταν ήταν σε μικρή ηλικία, το θέατρο, τον γάμο και τη μικρή Άννα που της άλλαξε τη ζωή.  

Η Βίκυ Βολιώτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της

Η Βίκυ Βολιώτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της

«Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, δε φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου, τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν, που αυτά κάπως με άλλαξαν, με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Σίγουρα ενηλικιώθηκα πρόωρα. Με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Ο πυρήνας μετά ήταν η μητέρα μου κι εγώ και μπερδεύονταν οι ρόλοι», είπε αρχικά. 

Γιορτή της Μητέρας: Διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες μέσω υιοθεσίας

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο της και την υιοθεσία της κόρης της, λέγοντας: «Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος (σ.σ. ο σύζυγός της Σίμος Σαρκετζής) έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο. 

Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολλή αγάπη κι επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει

Βίκυ Βολιώτη: «Η υιοθεσία είχε πολλές δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα»

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν πήγα στην Αιθιοπία για τις τελικές διαδικασίες, ήμουν έτοιμη και το είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δε γυρίζω», αποκάλυψε η Βίκυ Βολιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top