Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό με τον σύζυγό μου»

Τι είπε η ηθοποιός για την κόρη τους

Όσα είπε η Βίκυ Βολιώτη για τον σύζυγο και την κόρη του- βίντεο Mega Καλημέρα

Για τη μητρότητα, τον σύζυγό της και το πώς βιώνει το πέρασμα των ετών μίλησε η Βίκυ Βολιώτη

Βίκυ Βολιώτη - Σίμος Σαρκετζής, το 2016/ NDP

Βίκυ Βολιώτη - Σίμος Σαρκετζής, το 2016/ NDP

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2013, με τον Σίμο Σαρκετζή, ο οποίος είναι διευθυντής φωτογραφίας. Το 2015 υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία, την Άννα, σε ηλικία 8 μηνών. 

Βολιώτη: Πήρε 2 χρόνια η υιοθεσία της κόρης μου– Είχα χάσει τις ελπίδες μου

 «Η επιθυμία για παιδί ήρθε κυρίως μέσα από τη σχέση μου με τον Σίμο, τον σύζυγό μου. Επειδή εκείνος το επιθυμούσε πολύ, άρχισα να το σκέφτομαι διαφορετικά. Και λόγω του έρωτα και γιατί σκέφτηκα ότι αυτό θα το μοιράζομαι μαζί του», εξομολογήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Για την κόρη της είπε ότι «σαφέστατα σκέφτεσαι πρώτα εκείνη» και πως με τον ερχομό του παιδιού οι προτεραιότητες αλλάζουν. «Την πάω πάρα πολύ την Άννα, τον τρόπο που σκέφτεται, υπάρχει και αντιμετωπίζει τα πράγματα, το χιούμορ της. Περνάω πολύ ωραία μαζί της. Η κόρη μου θα μου πει σε αγαπώ και ρωτάει "μαμά μ' αγαπάς;"», περιέγραψε.

Όσο για το αν θυμάται την επέτειό τους, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν τη θυμόταν ποτέ, ούτε πριν το παιδί. «Γνωριστήκαμε σε δουλειά. Δεν ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, από μέρους μου τουλάχιστον. Σε αυτά τα 16 χρόνια που είμαστε μαζί, έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό. Νίκησε ότι τον αγαπώ και ότι πλέον έχουμε μία κοινή ζωή, έχουμε ένα παιδί και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα», αποκάλυψε.

Βίκυ Βολιώτη - Σίμος Σαρκετζής, το 2019/ NDP

Βίκυ Βολιώτη - Σίμος Σαρκετζής, το 2019/ NDP

Τέλος, μίλησε και για το πέρασμα των χρόνων και πώς αποτυπώνεται αυτό στην εμφάνισή μας, λέγοντας: «Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να συμβιβάζεται με το ότι μεγαλώνει, αλλά η φύση έχει προνοήσει και το κάνει αυτό αργά και σταθερά, με αποτέλεσμα να συνηθίζεις την εικόνα σου και την ιδέα. Πραγματικά αισθάνομαι πιο όμορφη τώρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top