Κώστας Μπερικόπουλος: Ποιος είναι ο «ανακριτής» στον 2ο κύκλο του Maestro

To όνειρο που έγινε πραγματικότητα και η ενασχόληση με γυαλιά φωτιστικών

Κώστας Μπερικόπουλος: Όσα είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τον Ιούνιο του 2023- βίντεο Alpha

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Κώστα Μπερικόπουλο από τον ρόλο του ως «Θοδωράκη» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Υποδυόταν έναν αξιωματούχο και μεγάλο έρωτα της Διαμάντως (Άννα Μάσχα). Η πραότητα, η ηρεμία της φωνής του και τα καταγάλανα μάτια του τον έκαναν πολύ γρήγορα δημοφιλή και στους τηλεθεατές, αφού η πορεία του στο θέατρο ήταν μακρά πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση. 

Κώστας Μπερικόπουλος- Άννα Μάσχα στη συναυλία  "Αυτή η νύχτα μένει Live", τον Ιούνιο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Κώστας Μπερικόπουλος- Άννα Μάσχα στη συναυλία  "Αυτή η νύχτα μένει Live", τον Ιούνιο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Φέτος, εμφανίζεται και στον δεύτερο κύκλο του Μaestro. Υποδύεται έναν ανακριτή από την Κέρκυρα που θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις. 

Κώστας Μπερικόπουλος: Το βιογραφικό του ηθοποιού

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα
  • Aποφοίτησε από τη Σχολή Δραματικής Τέχνης Βεάκη το 1985

Κώστας Μπερικόπουλος/ πηγή Εθνικό Θέατρο

Κώστας Μπερικόπουλος/ πηγή Εθνικό Θέατρο
  • Εργάζεται στο θέατρο, το σινεμά, την τηλεόραση, σε μεταγλωττίσεις και σπικάζ

Δήμητρα Ματσούκα- Κώστας Μπερικόπουλος στο Ηρώδειο, το 2016/ NDP

Δήμητρα Ματσούκα- Κώστας Μπερικόπουλος στο Ηρώδειο, το 2016/ NDP
  • Έχει συνεργαστεί με κρατικές σκηνές και με σκηνές του ελεύθερου θεάτρου, σε σύγχρονα και κλασικά έργα, με σκηνοθέτες όπως οι Μίνως Βολανάκης, Σταύρος Ντουφεξής, Δημήτρης Μαυρίκιος, Νίκος Καραθάνος, Θωμάς Μοσχόπουλος, Δημήτρης Καραντζάς, Άρης Μπινιάρης, Γιάννης Χουβαρδάς, Γιώργος Λάνθιμος, Γιώργος Κουτλής, Τσέζαρις Γκραουζίνις, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Κακλέας, Σταμάτης Φασουλής, Νίκος Χατζόπουλος, Αμάλια Μπένετ, Ρούλα Πατεράκη, Γιώργος Παπαγεωργίου κ.ά.

Ο Κώστας Μπερικόπουλος στην παράσταση "Ιούλιος Καίσαρας", τον Ιούλιο του 2015/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Ο Κώστας Μπερικόπουλος στην παράσταση "Ιούλιος Καίσαρας", τον Ιούλιο του 2015/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης
  • Διδάσκει υποκριτική
  • Ήθελε από μικρός να γίνει ηθοποιός
  • κατασκευάζει γυαλιά για φωτιστικά και κατά καιρούς έχει ενισχύσει το εισόδημά του από αυτήν την ενασχόληση

«Ήθελα από μικρός να γίνω ηθοποιός, αλλά θεωρούσα ότι δε θα γίνει ποτέ. Ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Ώσπου κάποια στιγμή γνώρισα ένα παιδί που θα έδινε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή και ξαφνικά αυτό το όνειρο, άρχισε σιγά σιγά να προσγειώνεται. Αυτός που μου έδωσε τις πληροφορίες αυτές είναι ο Γιώργος Μακρής, ένας εκ των δύο σεναριογράφων της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τον Ιούνιο του 2023.

Κώστας Μπερικόπουλος-Χάρις Αλεξίου στην επίσημη πρεμιέρα «Η Εκατομμυριούχος», τον Νοέμβριο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Κώστας Μπερικόπουλος- Χάρις Αλεξίου στην επίσημη πρεμιέρα «Η Εκατομμυριούχος», τον Νοέμβριο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Οι γονείς του ήθελαν να γίνει δημόσιος υπάλληλος, αλλά η μητέρα του βλέποντας στην πορεία τις δουλειές του στο θέατρο, έκανε μόνο επαινετικά σχόλια για τον ηθοποιό.

Κώστας Μπερικόπουλος/ NDP 

Κώστας Μπερικόπουλος/ NDP 

«Δεν ήταν εύκολο να βιοποριστώ στην αρχή. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος γενικά και τα πράγματα μού ήρθαν εύκολα, αλλά βέβαια, οι ανάγκες της ζωής δεν μπορούσαν να καλυφθούν από ένα μισθό του θεάτρου. Μία περίοδο κάπως δύσκολη, έκανα και δύο εκθέσεις γιατί φτιάχνω και κάποια γυαλιά για φωτιστικά», είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top