Δροσάκη: «Την περίοδο της κρίσης είχα 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου»

Η ηθοποιός συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Η Λένα Δροσάκη σε μία σπάνια συνέντευξη εξομολογήθηκε τη δύσκολη εποχή που πέρασε την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

«Τα χρόνια μετά το millenium δεν ήταν τόσο ανέμελα όσο τα περιμέναμε. Ήλπιζα ότι θα γίνω ηθοποιός, ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα και θα έρθουν εύκολα. Όλα όμως έγιναν δύσκολα, ήρθε η κρίση, τα πάνω-κάτω. Τα πάντα κατέρρεαν γύρω μας», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

«Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες. Ήμουν όμως πολύ τυχερή, γιατί είχα φίλους που μαζευόμασταν, έφερνε ο ένας μακαρόνια, ο άλλος το άλλο, τρώγαμε όλοι μαζί και υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Υπήρχε ένα μοίρασμα, ήταν ό,τι πιο ευλογημένο έχω ζήσει», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις Δέκα».

Λένα Δροσάκη: «Τρόμαξα όταν έπρεπε να πω στον γιο μου για τον χωρισμό»

Η ηθοποιός απάντησε και για το διαζύγιο της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά και για το κίνημα #metoo: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένιωθα κάθε λεπτό ότι θα λυγίσω. Αντλώ δύναμη από τον γιο μου, τον Αναστάση. Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου: τι θέλετε να σας πω τώρα; Μόνο αυτό το ερώτημα είχα».

Στο τέλος με δάκρυα στα μάτια είπε: «Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ όλο και πιο πολύ και να με συγχωρώ περισσότερο. Κάνω και εγώ πολλά λάθη… Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top