Γαλανός: «Δε θα έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι με τη Δανδουλάκη»

Ο λόγος που η Μαρία Ιωαννίδου τού απαγορεύει να λέει πως ήταν συμμαθητές

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Γαλανός μίλησε για τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο. 

Νίκος Γαλανός: Ακυρώθηκε ο γάμος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Όπως ανέφερε στο «Στούντιο 4» όπου φιλοξενήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου, ο ίδιος είχε σκοπό να κρατήσει για πάντα κρυφό τον αρραβώνα τους, τον οποίο τελικά «πρόδωσε» η ηθοποιός.  

«Αν δεν μίλαγε η Κάτια, εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι. Όπως και δεν το είχα πει ποτέ. Ήμασταν αρραβωνιασμένοι και πηγαίναμε για γάμο. Με δαχτυλίδι, επίσημα. Ήμασταν μαζί δύο – δυόμιση χρόνια. Εκείνη την εποχή, τα ανάλογα σήμερα είναι μέσα από τα social media, εμείς τα είχαμε με τα περιοδικά και τα εξώφυλλα», αποκάλυψε ο Νίκος Γαλανός.

«Μιλάμε για χαμό με όλα αυτά! Τις συνεντεύξεις και όλα όσα γίνονταν τότε. Εμένα όμως δεν μου άρεσε να μιλάω, δεν μου άρεσε ποτέ να αναφέρομαι ούτε στα προσωπικά μου αλλά ούτε και στα προσωπικά των άλλων. Όπως επίσης δεν δεχόμουν όταν μου έλεγαν κάτι για κάποιον ή κάτι για εμένα», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Ηθοποιός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Έζησα με το ένα πόδι την αρρώστια της»

Σε άλλο σημείο τόνισε πως η Μαρία Ιωαννίδου τού έχει απαγορεύσει να λέει πως ήταν συμμαθητές στη δραματική σχολή, για να μη φαίνεται η ηλικία της. 

«Η τάξη μας είχε ενδιαφέρονται παιδιά που έκαναν καριέρα. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Τερζόπουλος και ο άλλος ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής. Πολύ έντεχνο. Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν επίσης συμμαθήτριά μου που δεν θέλει να το λέω για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Τότε ήταν 7 χρονών. Εγώ την ηλικία μου τη λέω, δεν έχω πρόβλημα… Τέλος πάντων!», δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top