Sharon Stone: «Κατέρρευσε» σε συνέντευξή της η ηθοποιός

«Χρειάστηκαν 35 χρόνια, αλλά είμαι στο σωστό δωμάτιο», ανέφερε

Η Sharon Stone απέδειξε με πράξεις και όχι με λόγια πως είναι θερμή υποστηρίκτρια των ανθρώπων που μάχονται για έναν καλύτερο κόσμο, με αποτέλεσμα μάλιστα να βραβευτεί για τη δράση της. 

Sharon Stone: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον μικρότερο γιο της

Συγκεκριμένα το 2013 της απονεμήθηκε το βραβείο Ειρήνης Peace Summit Award για «τις δραστηριότητές της που έφεραν αλληλεγγύη και νέα ελπίδα στα εκατομμύρια των ανθρώπων που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται ενάντια στην τραγωδία του HIV/AIDS». 

H Sharon Stone στη σκηνή των βραβείων Glaad /Φωτογραφία AP IMAGES 

H Sharon Stone στη σκηνή των βραβείων Glaad /Φωτογραφία AP IMAGES 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της με τον Alex Salmond για το Turkish Tea Talk, η Sharon Stone δάκρυσε μιλώντας για τους ανθρώπους που είχε την τύχη να γνωρίσει και να αγαπήσει μέσω του ρόλου της ως παγκόσμια ανθρωπίστρια.

Sharon Stone: «Το Χόλιγουντ με ξέχασε μετά το εγκεφαλικό που έπαθα»

Η 66χονη σταρ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το γεγονός ότι συνεργάστηκε με ειρηνοποιούς που θαύμαζε, όπως είναι για παράδειγμα η πολιτικός των Εργατικών της Ουαλίας, Betty Helena Williams, τονίζοντας πως θα ρίσκαρε ακόμη και τη ζωή της, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό τους. 

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θαρραλέοι… ξαφνικά ένιωσα ότι βρίσκομαι στο σωστό αναθεματισμένο δωμάτιο, αυτοί είναι οι άνθρωποί μου, θα στεκόμουν στον δρόμο με αυτούς τους ανθρώπους, θα ρίσκαρα τη ζωή μου με αυτούς τους ανθρώπους, με καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνω», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός, ξεσπώντας σε λυγμούς. 

«Χρειάστηκαν 35 χρόνια, αλλά είμαι στο σωστό δωμάτιο», πρόσθεσε για τη συνύπαρξη με τους ήρωές της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top