Sharon Stone: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον μικρότερο γιο της

Προς αναζήτηση κολλεγίου, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας

Η εξομολόγηση της Sharon Stone ότι έχασε την κηδεμονία του παιδιού της λόγω του «Βασικού ενστίκτου»- βίντεο αρχείου Πάμε Δανάη

Αναζήτηση κολλεγίου για τον μικρότερο γιο της κάνει η Sharon Stone και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τον 17χρονο Quinn. H 66χρονη χολυγουντιανή σταρ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με τον γιο της και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους followers της. 

Η πρωταγωνίστρια στο «Βασικό Ένστικο» έχει υιοθετήσει τρία αγόρια: τον Roan Joseph (24 ετών), τον Laird Vonne (18 ετών) και τον Quinn Kelly (17 ετών). 

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε ποιος την πίεζε να συνευρεθεί με πασίγνωστο ηθοποιό

Ωστόσο, η ταινία αυτή στάθηκε η αφορμή να χάσει την επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου της, το 2004, αφού τότε εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Φιλ Μπρονστάιν, ενεπλάκησαν σε μια μακρά δικαστική διαμάχη. Τελικά, για κάποιο διάστημα, ο πρώην σύζυγός της ανέλαβε  την κύρια επιμέλεια του Ρόαν, εξαιτίας του γεγονότος ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι γυρνούσε σε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Sharon Stone: Οι εννέα αποβολές και η υιοθεσία των παιδιών της

Τον Ιούνιο του 2022, η ίδια είχε σοκάρει με την αποκάλυψή της ότι είχε εννέα αποβολές, με σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη της χορεύτριας Πέτρα Μουργκατρόιντ στο περιοδικό, η οποία μίλησε για την αποβολή που είχε, ενώ ο σύζυγός της, Mαξ Σμερκόβσκι, βρισκόταν στην Ουκρανία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top