Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε ποιος την πίεζε να συνευρεθεί με πασίγνωστο ηθοποιό

Σκοπός ήταν να έχουν καλύτερη χημεία στην ταινία «Sliver»

Σάρον Στόουν: H αποκάλυψη για τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Sliver» Μπίλι Μπάλντουιν και την πίεση που της άσκησε ο παραγωγός- βίντεο Πάμε Δανάη

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Σάρον Στόουν δίνοντας στη δημοσιότητα ονόματα, για περιστατικό που διαδραματίστηκε στην ταινία «Sliver» του 1993.

Sharon Stone: Οι εννέα αποβολές και η υιοθεσία των παιδιών της

Σε συνέντευξή της στο podcast του Louis Theroux αποκάλυψε πως ο παραγωγός της ταινίας και επικεφαλής παραγωγής στην εταιρεία Paramount εκείνη την εποχή, ο Ρόμπερτ Εβανς, την πίεσε να συνευρεθεί με τον συμπρωταγωνιστή της, Μπίλι Μπάλντουιν, προκειμένου να είναι πιο αποδοτικός στον ρόλο του.

Η Σάρον Στόουν στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ/ Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Σάρον Στόουν στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ/ Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η 63χρονη ηθοποιός έχει αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα, στα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν το 2021, όμως δεν είχε αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Ειδικότερα, η Στόουν είπε στο podcast ότι ο Έβανς ισχυρίστηκε ότι ήταν υπεύθυνη για την κακή ερμηνεία του Μπάλντουιν στην ταινία. «Ήταν στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι κοιμόταν με την Άβα Γκάρντνερ και εγώ θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί η απόδοσή του θα γινόταν καλύτερη. Αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη και θα σώζαμε την ταινία. Το πραγματικό πρόβλημα ήμουν εγώ, γιατί ήμουν τόσο σφιγμένη, και όχι σαν μια πραγματική ηθοποιός που μπορούσε απλώς να τον γ@@@@ και να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά», περιέγραψε.

«Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο σφιγμένη», συνέχισε.

Η Στόουν έγινε φήμη στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, εμφανιζόμενη σε επιτυχημένες ταινίες όπως το «Total Recall», «The Mighty», «Casino», «The Last Action Hero» και «Βασικό Ένστικτο». Στην τελευταία συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μάικλ Ντάγκλας.

Η Σάρον Στόουν εξήγησε πως πιστεύει ότι οι αρμόδιοι έφταιγαν για τις κακές αποφάσεις τους στο casting. «Δεν έπρεπε να γ@@@@ τον Μάικλ Ντάγκλας. Ο Μάικλ θα μπορούσε να έρθει στη δουλειά και να ξέρει πώς να φέρει εις πέρας ορισμένα πράγματα, να κάνει πρόβες και να εμφανιστεί», πρόσθεσε.

Η Σάρον Στόουν με τον Μάικλ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ των Καννών, το 1992/ AP Photo/Gilbert Tourte

Η Σάρον Στόουν με τον Μάικλ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ των Καννών, το 1992/ AP Photo/Gilbert Tourte

Το «Sliver» ήταν η επόμενη ταινία της Σάρον μετά το «Βασικό Ένστικτο» που τη μετέτρεψε σε σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς. Η ίδια δεν έκρυψε δε, την απογοήτευσή της που οι παραγωγοί του Sliver περίμεναν ότι από τον Μάικλ Ντάγκλας θα μπορούσε να «πέσει» στον Μπάλντουιν.   

H Σάρον Στόουν με τον αρραβωνιαστικό της και συμπαραγωγό της ταινίας "Sliver", Γουίλιαμ ΜακΝτόλαντ, στην πρεμιέρα της ταινίας, το 1993/ AP Photo/Mark J. Terrill

H Σάρον Στόουν με τον αρραβωνιαστικό της και συμπαραγωγό της ταινίας "Sliver", Γουίλιαμ ΜακΝτόλαντ, στην πρεμιέρα της ταινίας, το 1993/ AP Photo/Mark J. Terrill

Η αντίδραση Μπάλντουιν στα λεγόμενα της Σάρον Στόουν

Η αντίδραση Μπάλντουιν, πάντως, δεν άργησε να έρθει, ο οποίος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, σχολίασε: «Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον; Αυτό θα μπορούσε να έχει πλάκα».

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για εμένα τόσα χρόνια μετά; Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή την απέφευγα;» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top