Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη»

Θα συγχωρούσε την απιστία;

Το ημερολόγιο «έγραφε» 26 Σεπτεμβρίου 2010, όταν η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Fraklin Square της Νέας Υόρκης.

Καλομοίρα: Τα γέλια του σύζυγου της με την περιγραφή της σε συνέντευξη

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα δίδυμα αγόρια τους, Δημήτρη και Νίκο και την κόρη τους, Αναστασία.

Η Καλομοίρα με τον Γιώργο Μπούσαλη σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας 

Η Καλομοίρα με τον Γιώργο Μπούσαλη σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας 

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι θα συγχωρούσε μια ενδεχόμενη απιστία του συζύγου της κι επιχειρηματία για χάρη των παιδιών τους. 

Καλομοίρα: Τα παιδιά της φόρεσαν ελληνικές παραδοσιακές στολές στην Αμερική

Αρχικά, αποκάλυψε τι θα συμβούλευε τις άλλες γυναίκες: «Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό».

«Να πάει με άλλη; Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει», ξεκαθάρισε η Καλομοίρα. 

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της: «Ήταν περίεργο γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δεν γνώριζε», εξομολογήθηκε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top