Καλομοίρα: Τα γέλια του σύζυγου της με την περιγραφή της σε συνέντευξη

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου»

H Kαλομοίρα περιέγραψε την τελευταία φορά που τσακώθηκε με τον άντρα της, Γιώργο Μπούσαλη/ The 2Νight Show

Για την οικογένειά της που «είναι η ζωή της», την παγκόσμια καριέρα που ήθελε να κάνει και τη Eurovision μίλησε η Καλομοίρα

Καλομοίρα: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της και οι ευχές από τον σύζυγό της

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά. Όταν ξέρεις ότι έχεις έναν αληθινό άνθρωπο στη ζωή σου, δε σε νοιάζει τίποτε άλλο. Αυτό αξίζει πιο πολύ από τα φώτα. Αν δεν είχα τον άντρα μου, θα κυνηγούσα πιο πολύ την καριέρα, αλλά η οικογένειά μου είναι η ζωή μου», παραδέχτηκε η pop τραγουδίστρια στην εκπομπή «The 2night Show».

Στη συνέχεια, περιέγραψε την τελευταία φορά που τσακώθηκε με τον σύζυγό της. Ήταν στο ταξίδι τους στο Παρίσι για το fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη. «Ξέρεις τι… ο Γιώργος ο άντρας μου έχει ένα πράγμα… λέει την αλήθεια, αλλά κάποιες φορές εγώ δε θέλω να την ακούσω. Κάνε τον Κινέζο και πες ένα ψέμα, όταν δεν μπορώ να αλλάξω κάτι εκείνη τη στιγμή. Του λέω όταν δεν μπορώ να φτιάξω κάτι, άσε να περάσει να μη μου χαλάσεις τη διάθεση και μόλις τελειώσει πιάσε με και πες μου: “αγάπη μου, μωρό μου άλλη φορά φέρε αυτό, γιατί θα ήταν πιο ωραίο”».

Πάντως, ο σύζυγός της που ήταν στο πλατό ξέσπασε σε γέλια με την περιγραφή της. Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, το 2010 κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Εγώ ζηλεύω πιο πολύ τον Γιώργο. Ξέρει πολύ κόσμο εκεί που μένουμε και μπορεί να ρωτήσω: “ποια είναι αυτή; Από πού την ξέρεις; Το έχω αυτό. Αλλά εντάξει, τον σέβομαι δεν κοιτάζω κινητά πια. Ο Γιώργος δε ζηλεύει και με νευριάζει που δε ζηλεύει”» εξομολογήθηκε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Ρομαντικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα και τα λοιπά. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια», απάντησε η τραγουδίστρια για το αν ήθελε να κάνει διεθνή καριέρα.

Τέλος, όταν συζυτήθηκε το θέμα της Eurovision, η Καλομοίρα είπε ότι: «Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω στη Eurovision, γιατί και εγώ και η Έλενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και σε αυτούς ξαναέγινε πρόταση και ξαναπήγαν. Η Μαρίνα Σάττι έχει πολύ καλό τραγούδι και πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top