Δήμητρης Κόκοτας: Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελαν

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τα νεότερα σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς|» μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 28 Μαρτίου.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Η κατάσταση του τραγουδιστή παραμένει σταθερή και στα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι θεράποντες ιατροί θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Η απόφαση των γιατρών

«Προσπάθησαν να γίνει η αποσωλήνωση, αλλά μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν. Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του αλλά…» είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό.

O Δημήτρης Κόκοτας, το 2017/ NDP

O Δημήτρης Κόκοτας, το 2017/ NDP


«Θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά τελικά δεν ισχύει… Οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα Μάλλον οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η εικόνα του, η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στη μείωση φαρμάκων και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top