Συγκλονισμένη από το χαμό του Δ. Μητροπάνου η πρώτη του σύζυγος

Τι είπε για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή

Συγκλονισμένη από το χαμό του Δ. Μητροπάνου η πρώτη του σύζυγος

Συντετριμμένη από τον πρόωρο χαμότου Δημήτρη Μητροπάνου δήλωσε η πρώτη σύζυγος του τραγουδιστή, Φανή Σταμάτη.

«Ζήσαμε μαζί 12 χρόνια. Θεωρώ ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ένας άνθρωπος κιμπάρης, το καλλιτέχνης δεν χρειάζεται να το πω, αυτό έχει αποδειχθεί. Ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους . Για μένα ήταν το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μου», είπε φανερά συγκινημένη.

Όπως αποκάλυψε η κυρία Σταμάτη, μετά το διαζύγιό τους δεν είχαν καμία επαφή, αλλά πάντα παρακολουθούσε την καλλιτεχνική του πορεία.

«Δεν είχαμε επαφή γιατί ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Ο Δημήτρης έκανε οικογένεια και το είχα χαρεί πάρα πολύ. Άλλαξαν οι δρόμοι μας πια. Βέβαια τον παρακολουθούσα, την πορεία της δουλειάς του, αλλά δεν πήγαινα στα κέντρα που εμφανιζόταν», είπε.

Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου όμως μίλησε και για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, χαρακτηρίζοντάς την έναν πραγματικό Γολγοθά.

«Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι όλα πήγαιναν καλά και ξαφνικά από το πουθενά χάθηκε. Αυτό νομίζω ήταν το συγκλονιστικότερο όλων», τόνισε.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του τραγουδιστή λέγοντας:

«Στην οικογένεια το μόνο που μπορώ να πω είναι τα συλλυπητήριά μου. Ξέρω τι έχει χάσει η οικογένειά του και ειδικά η αδελφή του η Σμαρώ, γιατί την έχω ζήσει και ξέρω τι σήμαινε για εκείνη ο Δημήτρης».

Πάντως για εκείνη ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν έχει φύγει και δεν θα το πιστέψει ποτέ ότι πλέον δεν θα είναι μαζί μας.

«Εγώ δεν το πιστεύω ότι ο Δημήτρης έφυγε, ούτε θα το πιστέψω. Θεωρώ ότι ο Δημήτρης είναι εδώ και θα υπάρχει πάντα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top