Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Η συνέντευξη του Διανύση Παπανδρέου στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Για τρία χρόνια ο Διονύσης Παπανδρέου έμπαινε καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο νεαρός ηθοποιός κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις με το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση. Τα τελευταία 24ωρα τα social media έχουν πάρει «φωτιά» μετά το άδοξο τέλος του τηλεοπτικού «Φίλιππου».

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, o σύντροφος, η ζωή στο χωριό και οι κατάρες

«Αισθάνομαι υπερτυχερός για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Ανδρώθηκα δίπλα στη Στέλλα Φυρογένη, τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Βλέπω αυτές τις σκηνές και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι πρώτοι μου δάσκαλοι. Μετά από τρία χρόνια φεύγω πολύ γεμάτος. Ήδη πριν από την 3η χρονιά υπήρχαν συζητήσεις πώς θα συνεχιστεί. Είχα κάποιες υποχρεώσεις με τη σχολή μου και έπρεπε να επιστρέψω στη βάση μου, οπότε ήδη αντιμετωπίσαμε μια δυσκολία την τρίτη χρονιά και με τη σεναριογράφο καταφέραμε να γκρουπάρουμε αρκετά τα γυρίσματα για να αντεπεξέλθω. Όταν ξεκίνησε η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα μιλάμε για 4ο χρόνο. Έπρεπε να ολοκληρωθεί ο ρόλος του Φίλιππου για να μπουν σε σειρά άλλες υποχρεώσεις», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Διονύσης Παπανδρέου: Αυτό είναι το βιογραφικό του

•    Ο Διονύσης Παπανδρέου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου 1999.
•    Είναι 25 ετών.
•    Ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου.
•    Το ύψος του είναι 1,78

•    Η σχέση του με την υποκριτική ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, όταν συμμετείχε σε μια μικρού μήκους ταινία.
•    Σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
•    Είχε περάσει από οντισιόν για τις «8 Λέξεις».

Τότε δεν είχε φανεί πολύ τυχερός μιας και δεν του τηλεφώνησαν, αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου τον κάλεσε για τον ρόλο του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς.

«Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου. Δε με πήραν και μου τηλεφώνησε αργότερα, Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει πει ο Ανδρέας είναι να μείνω προσηλωμένος στον στόχο μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη στο Mega Καλημέρα.

Διονύσης Παπανδρέου: Η λεκτική βία που δέχτηκε στο παρελθόν

Μπορεί τώρα τα πράγματα για τον Διονύση Παπανδρέου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Στο παρελθόν είχε δεχτεί λεκτική βία, λόγω του ύψους του: «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top